Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: islamcr0ss 3 ws 3 te hack acmıstır ...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
meydanda 3 ws 3 arıyoruk . pm attılar . odaya gırdık . adam dedıkı bastan soylıyım hack lag felan bıze demeyın bız cok gorduk oyle dıyenlerı dedı. tmm dedık. oyun basladı. khalıde derbaranda bız kazandık. çok çekişmelı gıtti. nıu olduk 6-3 one gectık. (( ıslamcr0ss ))) 1-11 oynuyodu . 1 den hack actı. karsı takımda 1. oldu. ss de elimde. böyle ezik 1 insan yoktur .. lütfen gereği yapılsın.. ss de 3 muzde sanıyeye bakın ıstersenız basede ölduk ..

http://img195.imageshack.us/img195/6655/...001hho.jpg
Ss nerde?
aynen ss nerde?
Sinirden koymayı unuttu herhalde Smile
(05-16-2010 07:47 PM)gunes61 Yazılan: [ -> ]meydanda 3 ws 3 arıyoruk . pm attılar . odaya gırdık . adam dedıkı bastan soylıyım hack lag felan bıze demeyın bız cok gorduk oyle dıyenlerı dedı. tmm dedık. oyun basladı. khalıde derbaranda bız kazandık. çok çekişmelı gıtti. nıu olduk 6-3 one gectık. (( ıslamcr0ss ))) 1-11 oynuyodu . 1 den hack actı. karsı takımda 1. oldu. ss de elimde. böyle ezik 1 insan yoktur .. lütfen gereği yapılsın.. ss de 3 muzde sanıyeye bakın ıstersenız basede ölduk ..

ssyi koy zeki
SS Yİ EKLEDIM . beyler böyle 1 eziklik görmeedim . sadece ah sesi geldi. bütün ellerde başkaa 1 sey gormedık. adamda haklı o lwle ezilirsen boyle olur Ss.gif sinirden deliye döndüm . 1 bulsam onu gerçekte ...... hepte basede öldürdü. lütfen ban yesin .
SS var Zaten Big Grin
(05-16-2010 07:59 PM)gunes61 Yazılan: [ -> ]SS Yİ EKLEDIM . beyler böyle 1 eziklik görmeedim . sadece ah sesi geldi. bütün ellerde başkaa 1 sey gormedık. adamda haklı o lwle ezilirsen boyle olur Ss.gif sinirden deliye döndüm . 1 bulsam onu gerçekte ...... hepte basede öldürdü. lütfen ban yesin .

hayatınızda ilk defa mı görüyorsunuz ya ban felanda yemez ss ile
illa adam ben hackım banlayın diyince mi ban yer . böyle saçmalık mı olur .

TaTy

ehueheheh
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler