Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Premium ve G1 Silah Konusu Acil
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Öncelikle sayğılarımı sunarım....Big Grin
Ben kansos005....
PREMİUM alacağım ama kararsızım
1 aylık goldmu 3 aylık bronzmu die
1200 g1de alacağım g1 le alınacak iyi silahlarıda bilmiyorum
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederimDOST
YaRDımlar için şimdiden teşekkürler
Gold 30 alırsın. Full exp up.
Gold scorpta indirim var galiba bi scorp alırsın. bi tmp. ammo m14 flash.Sonra asoulta gold m60 (indirim var) famas (dinarla) güzel olur.

Kasmak için.
kimsemi yardım etmez ayıp!Angry
colony saol kardeşim yardımın için teşekkür ederim
Kardeş ,

90 gün bronz çek . Paradan kar , expden kar , server doluluğundan 3 ay boyunca kar .

Her türlü 90 gün bronz .

1200 g1 ede 800 üne Gold M60 al , 60 günde famas .

90 gün prenin 60 günü gider .

Kalan 30 günde baya paran olur onada bi medic set düzersin . Mp7a1 , Medic box ile . Her türlü kafan rahat eder Smile

Gold M60 , Gold Mp7a1 . Bu ikisinden birini al bence seçim senin .800 e kalanını kendin değerlendir Smile
bak sımdı eger cok ıyı sabah aksam oyundayım dıosan 30 gunluk gold al eger dıorsan ıste ben gunde 1 2 saat gırerım dıe 3 aylık bronze al ama alırkende exp uplarıda al sonra 8 slot sılahlarına bak simdi sana ornek sılahları soluorm almak sana kalms
Engineer: tmp mp7a1 scorp bunlardan 2sını sec
Medic: engineerdekı sılahlar ve medic box al
Sniper: aw50f al mp5k adraneline flash aw50f g1le bu arada eger g1 le olmaz dıosan psg al kardesım
Assault: famas al kesın olarak gold sılah ıstıorsan m60 al ama eger yok ıstemıom dersen m249 al bıraz daha ıyı
Heavy toper : rpg m134 birde gumus m249 var
Not: kendıne uygun olanları al bunların hepsı nerdeyse 300 k yı bulur Smile
Yardım ettıysem ne mutlu bana
(05-16-2010 02:38 PM)xdarklion1 Yazılan: [ -> ]bak sımdı eger cok ıyı sabah aksam oyundayım dıosan 30 gunluk gold al eger dıorsan ıste ben gunde 1 2 saat gırerım dıe 3 aylık bronze al ama alırkende exp uplarıda al sonra 8 slot sılahlarına bak simdi sana ornek sılahları soluorm almak sana kalms
Engineer: tmp mp7a1 scorp bunlardan 2sını sec
Medic: engineerdekı sılahlar ve medic box al
Sniper: aw50f al mp5k adraneline flash aw50f g1le bu arada eger g1 le olmaz dıosan psg al kardesım
Assault: famas al kesın olarak gold sılah ıstıorsan m60 al ama eger yok ıstemıom dersen m249 al bıraz daha ıyı
Heavy toper : rpg m134 birde gumus m249 var
Not: kendıne uygun olanları al bunların hepsı nerdeyse 300 k yı bulur Smile
Yardım ettıysem ne mutlu bana

Aw50f Kalktı Ve M249 Assault için değil 8. slot olanı Smile
Gold Scorpion,Tmp9,M14,Flash Mine ve Ammo al Sonra 90 Gün Bronze Premium Al.
Bronze Premium Alınca %25 exp dinar %20 exp %30 exp al ztn güzel güzel kasarsın
hepinize teşekkür ederimDOST
beyler dahada çok ayrıntı parayı boşa harcamak istemiyorum 24 lwlm alana kadar 25 olurum ve iyi kasılmak istiyorum!....ARTİST
Referans Adresler