Bunu ben Mehmet Abiye de [
black] belirttim. Fikrim şu "Özel Üye Kullanıcı Grubu"... Mesela forumda aktif olan üyeler bu kullanıcı grubu altında toplanabilir ve bence böylece biraz daha WTR'nin gelişmesi için katkıda bulunmuş olunabilir.
Görüşlerinize saygım var...

Saygılarımla..
Biraz daha açarmısın özel üye derken ne demek istedin?
(05-16-2010 11:30 AM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Biraz daha açarmısın özel üye derken ne demek istedin?
Foruma faydası olan ve daha çok katılan.Mesela WarrockCB odalarına girmek,hackleri DÜZGÜN bir şekilde ifşa etmek,yardım isteyen oyunculara destekte bulunmak...Ben bunları çıkardım.
(05-16-2010 11:33 AM)audaz1 Yazılan: [ -> ] (05-16-2010 11:30 AM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Biraz daha açarmısın özel üye derken ne demek istedin?
Foruma faydası olan ve daha çok katılan.Mesela WarrockCB odalarına girmek,hackleri DÜZGÜN bir şekilde ifşa etmek,yardım isteyen oyunculara destekte bulunmak...Ben bunları çıkardım.
o zamanda yarış olur mesaj kasarlar habire

(05-16-2010 11:34 AM)!--EDiRNe--! Yazılan: [ -> ] (05-16-2010 11:33 AM)audaz1 Yazılan: [ -> ] (05-16-2010 11:30 AM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Biraz daha açarmısın özel üye derken ne demek istedin?
o zamanda yarış olur mesaj kasarlar habire 
Bu konuda haklısın .
Ama hep TEBRİKLER ,

, İyiymiş
gibi yorumlar yerine Örneğin Teknik yardımdaki bir sorunu ÇÖZEREK bu klasmana dahil olabilirler .
Bir Ayrımın söz konusu olacağı da şüpheli .
Neyse yorum sizin .
Bencede Aktif Üyelerin Belirlenip Bir Arada Toplanması Lazım Mehmet Abi Yada Kaan Abi İlgilenmeli
en iyisi forumdada preli üyelik olsun, parayı basan konuşsun.
(05-16-2010 11:45 AM)qurqann Yazılan: [ -> ]en iyisi forumdada preli üyelik olsun, parayı basan konuşsun.
Bence iyi olmaz öyle.
forumda ki aktif üyelerin hepsi "post" kasıyor.
sence adil bi' uygulama olur mu?
gerçi benim umrumda değil, siz böyle işlere çok heveslisiniz.
(05-16-2010 11:45 AM)qurqann Yazılan: [ -> ]en iyisi forumdada preli üyelik olsun, parayı basan konuşsun.
Böyle Birşey Olursa Forumda Aktif Kullanıcı Bulamazsın