Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ts3 İçin İsim Uygulaması [Herkes Okusun]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

TaTy

TeamSpeak' ta kullandığınız özel karakter yerlerine ;

İsim + Oyun Nick + Clan Kısaltması
Örneğin: Mehmet-Bestblack-[DRT]

İSTEYENLER SONUNA YAŞINIDA EKLEYEBİLİR!(HİTAP SORUNU OLMASIN DİE)

Burdaki [Clan Kısaltması] en sağda olursa TS kanal isimleri ile ayrı durduğundan ve çakışmayacağından göze hoş gelir diye düşündük.

Koyarsanız hem sizle iletişim kurmaya çalışanlar hemde bizim açımızdan daha verimli ve yararlı olacaktır.

Lütfen bu düşünceyi uygulamaya koyalım.TS de bakıyoruz kim kimdir ? necidir ? belli olmuyor çünkü.

Bu konudaki yorumlarınızıda öğrenmek istiyoruz.
Evet tüm arkadaşların ve ts kullananların desteklerini bekliyoruz bu konuda
Yaptım Smile
Abi bence herkes böyle yaparsa daha güzel olur.
ama isim ile clan tag yer değişirse daha iyi olucak.
O şekilde görünüm bozukluğu olmasın dedik kanalların kısaltmalarıda solda

TaTy

Hayır Clan Tag en sağda durursa daha iyi görünüyor.TS deki clan kanallarının başında zaten tag duruyor.Oyuncuda aynı tagı kullandığında bir benzerlik ortaya çıkıyor.Bunun yerine Clan tag en sağda olduğu zaman farklı bir görünüş oluyor ve belli ediyor.
Yaptım.
(05-15-2010 09:46 PM)black Yazılan: [ -> ]Hayır Clan Tag en sağda durursa daha iyi görünüyor.TS deki clan kanallarının başında zaten tag duruyor.Oyuncuda aynı tagı kullandığında bir benzerlik ortaya çıkıyor.Bunun yerine Clan tag en sağda olduğu zaman farklı bir görünüş oluyor ve belli ediyor.

Olumlu. Big Grin Güzel düşünülmüş yapıyorum Smile
(05-15-2010 09:46 PM)black Yazılan: [ -> ]Hayır Clan Tag en sağda durursa daha iyi görünüyor.TS deki clan kanallarının başında zaten tag duruyor.Oyuncuda aynı tagı kullandığında bir benzerlik ortaya çıkıyor.Bunun yerine Clan tag en sağda olduğu zaman farklı bir görünüş oluyor ve belli ediyor.

Aynen Katılıyorum .
Referans Adresler