Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Flash Bellek ile warrock oynama
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler flash belleğime warrock yükleyip oynuyabilirmiyim istediğim pc de?
3 hafta önce öyle oynuyordum Smile
Evet.
oynarsın hiçte bir sorun olmaz özellikler düşükse pc nin kasar yoksa problem olmaz
Oynarsın , ama şöle tabikiside : başka bir pc e taktın , Version.cfg'den client'i 1 numara küçülterek girebilirsin,yeni patch çekicek çünkü MMPorg oyunları bir kaç dosyası Windows'un system dosyalarına dayanarak güç alır genellikle dll dosyaları..

TaTy

Bilgisayarına yüklemelisin.Yoksa oyun hata verir,donar.Başıma geldiği için biliyorum.Son 3 patch'dan sonra Flash Bellekler için uygun değil warrock.
(05-15-2010 06:25 PM)black Yazılan: [ -> ]Bilgisayarına yüklemelisin.Yoksa oyun hata verir,donar.Başıma geldiği için biliyorum.Son 3 patch'dan sonra Flash Bellekler için uygun değil warrock.

katılıyorum , o yüzden Flash'da bile oynansa patch düşürülüp tekrar patch yüklenmesi oldukça sağlıklı..
Ban yiyince neden banlandım demiceksen oyna..
BAn mıSs.gifTırstırdınız şimdi ben hep oynuyodum...
(05-15-2010 06:31 PM)kral2424 Yazılan: [ -> ]BAn mıSs.gifTırstırdınız şimdi ben hep oynuyodum...

sistem dosyalarıyla bi alakan olmuyor Flash ile oynarsan , adam haftalık listeyi çıkarttığında bu nerden giriyor acaba diyip sistem deki dosyaları görmezse banı çakar tabi..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler