Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: kac kisi bu gunleri hatirlar?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(05-14-2010 05:21 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]Eşimle birlikle power Level yapıcam opkda kasılıcaz Big Grin

ben onu denedim Smile esimide alistirayim dedim i-ih olmadi Smile sonra coluk cocuga karistik takilioz kendi capimizda 70 olsaydim daha prem. almam zaten sonrasini kasmak cooook zaman isteyen bir sey forsum olsun yeter 5 lvl kaldi 70'e yardiiiirrrr oluuum Big Grin totos.gif
Tüm olumsuzluklara rağmen War Rock oyununu seviyorum. War Rock devam ettiği sürece, güzel oyunumuza dahil olmaktan mutluluk duyacağımı belirtmek isterim.

Hangi yaş grubuna dahil olursak olalım, toplumda ki statümüz ne olursa olsun, oyun kavramına yönelik hangi tanımlamalar yapılırsa yapılsın,bilgisayar ve konsol oyunları hayatın bir gerçeğidir.

Önemli olan, ölçüyü kaçırmamak, sorumlu ve duyarlı davranışlardan ödün vermemektir.
(05-14-2010 07:05 PM)endless Yazılan: [ -> ]
(05-14-2010 05:21 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]Eşimle birlikle power Level yapıcam opkda kasılıcaz Big Grin

ben onu denedim Smile esimide alistirayim dedim i-ih olmadi Smile sonra coluk cocuga karistik takilioz kendi capimizda 70 olsaydim daha prem. almam zaten sonrasini kasmak cooook zaman isteyen bir sey forsum olsun yeter 5 lvl kaldi 70'e yardiiiirrrr oluuum Big Grin totos.gif

Big Grin ehueuheuhe

SametKARA

Valla Benim Durumlara Ve Kafa Yapıma Bağlı Çok Sevdiğim İnsanlar Var Kardeşlerim Var Benide Seven Çok İnsan Var En Azından Ben Öyle Düşünüyorum..Evlendikten Sonra Evime Bilgisayar Almayı Düşünmüyorum Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler