Arkadaşlar herkezin bildiği gibi 'print screen' tuşu bilgisayarda resim çekme işine yaramaktadır. Ancak benim klavyemdeki bu tuşa bastığım zaman resim çekmiyor. Bilgisayardan kaynaklandığını düşündüm ancak bşka bir klavye takınca resim çekiyor.Bu konuda fikri olan birisi varsa yardım edebilirse sevinicem. Şimdi den teşekkür ediyorum.
Tuşun altına bişey girmiş olabilir

Tuşların altında olan bir yer var ohasar görmüş olabilir.
bi arkadaşın dediği yere bak bi çıkar tuşu üfle geçebilir yada bozulmuştur ıslak bişey temas ettiyse
(05-13-2010 08:28 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Tuşun altına bişey girmiş olabilir
Bir şey girmiş olabileceğini bende düşündüm ancak çıkartıp yeniden denedim.Hasar görmüş olucağını sanmıyorum çünkü klavyeyi yeni aldım.
clavyenin içinde kablolar bi naylon gibi bi şeyde dikdortgen şeklindedir o kaymış olabilir aç ini düzelt olmadı bozuktur clavye deişirsin 20-30 tl bisey deil

(05-13-2010 08:29 PM)TrLancelot Yazılan: [ -> ] (05-13-2010 08:28 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Tuşun altına bişey girmiş olabilir
Bir şey girmiş olabileceğini bende düşündüm ancak çıkartıp yeniden denedim.Hasar görmüş olucağını sanmıyorum çünkü klavyeyi yeni aldım.
Pc başında birşey içerken üzerine döktüysende olabilir.Bir uzmana göster derim .
scroll lock açıkmı

Peki cevaplar için teşekkür ediyorum.
Scroll lock açık. Tuş bozuk değil.Aynı zamanda başka bir tuş görevini görüyor o çalışıyor ancak resim çekilmiyor.