Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: kendi kendini kıckleme
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaslr az önce oyundayken bir baktım kendi kendimi kıcklemişim ve oyunda atıldım.
Ve sonraki oyunda karşıdaki bir arakdaşı kicklemişim.Anlaymadım bu bir bugmu veya pc den kaynaklanan bir hatamı.
Yani nedir bu ?Hemen hack demeye başladışlar nedir bu ya?Kafeden oynuyorum pc de hack vardır dedım aradım hacke dair hiç birşey bulamadım?Bu konu hakkında bir bilgisi olan varmı?
O anlık bug olmuştur. Her zaman olucak bir şey değildir.
(05-13-2010 07:53 PM)TrLancelot Yazılan: [ -> ]O anlık bug olmuştur. Her zaman olucak bir şey değildir.

Bug olduguna eminmisin?Hackle ilgili birşeymi yoksa?
warrock da turkey 2 server i açsalar ne bug kalır ne lag
segbfdd çok doğru dedin turkey 2 serveri açsalar ne güzel olur herkes tek bir servera girince lag,bug ne biliyim herşey oluyor...
(05-13-2010 08:00 PM)segbfdd Yazılan: [ -> ]warrock da turkey 2 server i açsalar ne bug kalır ne lag

Ya arkadaşım bana bugun çözumu soylemeyın benım sorunuma derman olun1.

TaTy

Bug felan değil.Karşı takımdaki hack'in birisi atıyor seni.Kickleyen kendin kicklenen kendin görünüyor.Hacklerin antikicke karşı yeni icadı...VİP hacklerde var.Seni odadan atıyor.
Hacker o Smile
Banada oldu geçen gün karşı taraftaki hack atmayı deniyor.
(05-13-2010 08:16 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Banada oldu geçen gün karşı taraftaki hack atmayı deniyor.

Anlamadığım şey benım karşı takımdakini atma olayım Ss.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler