Başlıktada yazdığım gibi dün akşamda dahil 2-3 gündür rahatca oynuyordum oyunu. Ama az önce girmek istediğimde Login olurken CDKey istedi. Ve yazınca doğal olarak kullanılıyor diyiyor.
Büyük bir sorun olsa gerek.. Nasıl düzelte bilirim?
Egerki cdkey bi baskasina vermissen ve o kisi yukleyip suanda oynuyorsa dual olarak sen giremessin...
Cd key tek kişiliktir

CdKey'i kimseye vermedim ve vermiş olsaydım zaten kullanamazdı. Kullanılıyor diyiyor. 2. kez girmeyi denediğinde ki zaten şuan ki sorunum o. Cdkey istiyor nedenini bilmediğim bir şekilde ve kullanılıyor diyiyor. Yani benim hesabım kullanıyor ama hesaba girerken istiyor ne saçma şey...
(05-13-2010 05:22 PM)bustet92 Yazılan: [ -> ]CDkeyi tekrar gir
(05-13-2010 05:02 PM)Mehmetii Yazılan: [ -> ]Başlıktada yazdığım gibi dün akşamda dahil 2-3 gündür rahatca oynuyordum oyunu. Ama az önce girmek istediğimde Login olurken CDKey istedi. Ve yazınca doğal olarak kullanılıyor diyiyor.
Büyük bir sorun olsa gerek.. Nasıl düzelte bilirim?
abi aynısı bana diyor işte

ea download manager indir cd keyi oraya yaz oyunun orjinal versiyonunu indir.
TIKLA buradan indirebilirisn ea
(05-13-2010 06:01 PM)SerkanErsoy Yazılan: [ -> ]ea download manager indir cd keyi oraya yaz oyunun orjinal versiyonunu indir.
Zaten cd key i kabul etmiyormuş tekrar indirse ne değişicekki
(05-13-2010 06:49 PM)delinqu3nt Yazılan: [ -> ] (05-13-2010 06:01 PM)SerkanErsoy Yazılan: [ -> ]ea download manager indir cd keyi oraya yaz oyunun orjinal versiyonunu indir.
Zaten cd key i kabul etmiyormuş tekrar indirse ne değişicekki
Bende anlamadım orasını ama EADM'de zaten cdkey'i yazarak indirmeye başlıyorsun belkide olur. Denemekte yarar var ama siteleri bile yarım saatte açıyorum vodafone şebekelerinde sorun var sanırım. Bugun yapamam heralde...