Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: HIRSIZ CANER86 VE HUSTLE07
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
MERHABA ARKADAŞLAR

CANER86 VE HUSTLE07 CHARLARIYLA GİREN KARAKTERSİZ HERİF AZ ÖNCE 250 KONTÖR HIRSIZLIĞI YAPMIŞTIR...BİLGİNİZE...

CHARINI SATMA KONUSUNDA ANLAŞMA YAPTIK AMA KONTÖR Ü YÜKLER YÜKLEMEZ ORTADAN KAYBOLDU SAKIN CHAR KONUSUNDA BU KARAKTERSİZ HERİFE GÜVENMEYİN...50 LİRAYA KİŞİLİĞİNİ SATAN ADİ KARAKTERSİZ Bİ HERİF...
caner86 nickinin hack oldugun bılıyordum
Arkadaşım sen inanıyormuydun gerçekten charını vericeğine?
Yanlışı sen yapmışsın ona güvenerek.
En büyük yanlışı bunlar gibi karaktersiz insanlara güvenerek yapmışsın dostum Angry
İnanmayın kardeşim böyle heriflere. Char satışlarını yapmayın ya da illa yapacam diyorsanız elden yapınız. Yani önleminizi alınızWink

TaTy

Charı satan kisi bu forumdamı.Burda ise ip adresini verebiliriz.Burda değilse bi bardak su iç.
(05-13-2010 01:40 PM)black Yazılan: [ -> ]Charı satan kisi bu forumdamı.Burda ise ip adresini verebiliriz.Burda değilse bi bardak su iç.

Leveli yüksek değilse bişey olmaz. Ancak leveli yükseysa malum havalarda sıcak soğuk su içsin arkadaş.Sad
allahından bulsunlar ne diyicez nası bulcaz adamları yapcak bisi yok Ss.gif
Kardşeim inanmasaydın keşke . Loby de 250 köntore char satılır diye bağırıp duruyolardı .
İnanmasaydın diyorsunuz da o an insan ne düşündüğünü bilemiyor benim kaç kere başıma gelen olay.. Ama artık şu oyunda kimseye güvenmiyeceğim.(TUNAY adlı insana sakın ama sakın güvenmeyin, açık açık söylüyorum.)
Referans Adresler