Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pc kasma sorunu !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Son 2 gündür anlamadığım bir nedenden dolayı Pc kasıyor ! 4 gb Ram 1 gb Ekran kartı 2.66 Ghz işlemci var 3 defa virüs taraması yaptım virüs bulmadı Pc şu ana kadar hiç bi kasma yoktu zaten pc 3 aylık bişey son 2 gündür bi kasma var. Combat Arms'da yerden silah alırken kasıyor . Bazen bi klasör açarken masaüstünde donuyor kalıyor 10-15 Snye sonra düzeliyor. Bunun sebebi nedir ? İşletim sistemim vista şu ana kadar bi sorun yoktu.Delirmek üzereyim ..
Önüne gelen her oyunu yüklersen olur bu sorun
aynı sorun bendede var sürekli kasıyo oyun combat arms ta öyle yüklediğime pişman oldum Ss.gif sorunu bilen yardım ederse büyük sevabı var Smile
(05-12-2010 10:36 PM)delinqu3nt Yazılan: [ -> ]Önüne gelen her oyunu yüklersen olur bu sorun

Big Grin sana katılıyorum Big Grin

TaTy

Şaşıyorum size ; çift çekirdek Pc niz var 4 gb reminiz var. Kasıyor diyorsunuz hayretler içinde kalıyorum.Bu oyunu 256 mb remle Fx5200 ile oynayan oyuncular var.

Gereksiz programları kaldır.Olmazsa işletim sistemini XP yap.Muhtemelen Vista yada win7 dir.
(05-12-2010 11:03 PM)black Yazılan: [ -> ]Şaşıyorum size ; çift çekirdek Pc niz var 4 gb reminiz var. Kasıyor diyorsunuz hayretler içinde kalıyorum.Bu oyunu 256 mb remle Fx5200 ile oynayan oyuncular var.

Gereksiz programları kaldır.Olmazsa işletim sistemini XP yap.Muhtemelen Vista yada win7 dir.

Şaşmana gerek yok Mehmet. Pc bu sonuçta virüste bulaşır dosyada bozulur şuda olur buda olur . Ayrıca 5 sene boyunca 512 ramli 128 ekran kartlı pc'de Fps oyun oynamaya çalıştım . Kasmanın ne olduğunu bilenlerin başında geliyorum o bakımdan kimse bana gönderme yapmasın .
(05-12-2010 11:03 PM)black Yazılan: [ -> ]Şaşıyorum size ; çift çekirdek Pc niz var 4 gb reminiz var. Kasıyor diyorsunuz hayretler içinde kalıyorum.Bu oyunu 256 mb remle Fx5200 ile oynayan oyuncular var.

Aynen örneğin ben . Süper rekorlar yapıyorum Smile

Oyundayken İnterneti kapat , Virüs programı arada bir uptade alır o zamanda oluyor .
Pc deki kasma sadece virüsden olmaz yada fazla programlardan

Ekrankart Driver güncel olmalı
PowerSupply kondansatör yada direç yakmış olabilir (ups kullamıyorsan yapar)
İşlemci yük altındayken ki genelde oyunlarda yapar aşırı ısınma yapıyordur (Fanlarda rpm düşmesi olabilir) (İşlemci peteklerini aşırı pisleniştir hava akışı yoktur) (Termal macun sertleşmiştir işlevini yitirmiş sayılır)
Ekrankartını peteklerini pis olabilir
Antivirüs tarama yapıyordur
Sistem dosyalarında sorun olabilir

Hersey programdan değildir

Hatırlatmak isterim yazdığın özellikdeki pc de 3 de kasa fanı var sayarsak en az 450 watt psu gerekli tam performans alman için (hiçbir marka gercek degeri yazmaz her zaman 100 wat üstü almalısın)

Vista kasar belki ama bu saaten sonra xp yükleme win7 kullan xp den daha iyi performans alırsın
Bence önce sistemini geri bir tarihe al, bak bakalım hala daah kasma devam ediyor mu? BU arada "adwance windows care" adlı programın ücretsiz versiyonunu burdan indir ve bir temizlik yap.
Referans Adresler