Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kurtlar Vadisi Pusu 90. Bölüm Fragmanı.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Tıkla

Heyecan ve adrenalin son gaz devam Smile
Bu bölüm çok güzel olcak abdülhey de katıldı artık bizim takımı kimse tutamaz...
Güncel olaylar işleniyor dizi güzel ama çok saçma geliyor bana 3-4 kere izlemişimdir.

SametKARA

Artık Polat'ı Kimse Durduramaz.
(05-12-2010 11:22 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Artık Polat'ı Kimse Durduramaz.

Kurtlar vadisinde en Karekterli adam İskender Büyük.
Polat'ın yerine İskender olacak rekora koşar film.
polat alemdar bir halk kahramanı Big Grin ben bu film de hala şunu anlamadım bu adam herkese sıkıyor sıktığını öldürüyor adam resmen yürüyor bu adamı kimse vuramıyor bu adam ramboyu bilem geçti Big Grin hata bendeki bu film ilk çıktığından beri seyrediyorum ve bidaki bölümünüde seyredecem işin kötü yanı bu Big GrinBig Grin
(05-12-2010 11:24 AM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]polat alemdar bir halk kahramanı Big Grin ben bu film de hala şunu anlamadım bu adam herkese sıkıyor sıktığını öldürüyor adam resmen yürüyor bu adamı kimse vuramıyor bu adam ramboyu bilem geçti Big Grin hata bendeki bu film ilk çıktığından beri seyrediyorum ve bidaki bölümünüde seyredecem işin kötü yanı bu Big GrinBig Grin

Bundan bahsediyordum çok iyi söyledin ha Big Grin Arada bir Polat'ı yakalasalar vursalar işkence etseler kaybolsa arabir daha gerçekci yapsalar iyi olur bende izlerim o zaman.Ama adam yüzünde hiç bir ifade olmadan ordu seriyo yereBig Grin

SametKARA

(05-12-2010 11:24 AM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]polat alemdar bir halk kahramanı Big Grin ben bu film de hala şunu anlamadım bu adam herkese sıkıyor sıktığını öldürüyor adam resmen yürüyor bu adamı kimse vuramıyor bu adam ramboyu bilem geçti Big Grin hata bendeki bu film ilk çıktığından beri seyrediyorum ve bidaki bölümünüde seyredecem işin kötü yanı bu Big GrinBig Grin

Abi halk Kahramanı Olduğu İçin Yeri Geldi Vuruldu Yeri Geldi Komadan Döndü Artık Vurulma Yerleri Geçti Şimdi vurma Zamanı..

İskender'e Gelince Türkiye İçin Çalışmıyor O Yüzden Polat'ın Yerini Alamaz.

bidahakine olmezse ben gidip oldurcem hehehe Smile
yav arkdaşım filmi seviyorum beğeniyle izliyorum ama şu adamın şu huyuna hastayım sen kuş avlıyonda onlar bir kargayı vuramıyolarmı Big Grin yalandanda olsa yat yere birşeyler yap adam üstü pislenecek die yatmıyor yere varmı böyle birşey Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler