05-12-2010, 11:17 AM
Sayfalar: 1 2
05-12-2010, 11:18 AM
Bu bölüm çok güzel olcak abdülhey de katıldı artık bizim takımı kimse tutamaz...
05-12-2010, 11:20 AM
Güncel olaylar işleniyor dizi güzel ama çok saçma geliyor bana 3-4 kere izlemişimdir.
SametKARA
05-12-2010, 11:22 AM
Artık Polat'ı Kimse Durduramaz.
05-12-2010, 11:23 AM
(05-12-2010 11:22 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Artık Polat'ı Kimse Durduramaz.
Kurtlar vadisinde en Karekterli adam İskender Büyük.
Polat'ın yerine İskender olacak rekora koşar film.
05-12-2010, 11:24 AM
polat alemdar bir halk kahramanı
ben bu film de hala şunu anlamadım bu adam herkese sıkıyor sıktığını öldürüyor adam resmen yürüyor bu adamı kimse vuramıyor bu adam ramboyu bilem geçti
hata bendeki bu film ilk çıktığından beri seyrediyorum ve bidaki bölümünüde seyredecem işin kötü yanı bu 

ben bu film de hala şunu anlamadım bu adam herkese sıkıyor sıktığını öldürüyor adam resmen yürüyor bu adamı kimse vuramıyor bu adam ramboyu bilem geçti
hata bendeki bu film ilk çıktığından beri seyrediyorum ve bidaki bölümünüde seyredecem işin kötü yanı bu 

05-12-2010, 11:25 AM
(05-12-2010 11:24 AM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]polat alemdar bir halk kahramanıben bu film de hala şunu anlamadım bu adam herkese sıkıyor sıktığını öldürüyor adam resmen yürüyor bu adamı kimse vuramıyor bu adam ramboyu bilem geçti
Bundan bahsediyordum çok iyi söyledin ha
Arada bir Polat'ı yakalasalar vursalar işkence etseler kaybolsa arabir daha gerçekci yapsalar iyi olur bende izlerim o zaman.Ama adam yüzünde hiç bir ifade olmadan ordu seriyo yere
SametKARA
05-12-2010, 11:28 AM
(05-12-2010 11:24 AM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]polat alemdar bir halk kahramanıben bu film de hala şunu anlamadım bu adam herkese sıkıyor sıktığını öldürüyor adam resmen yürüyor bu adamı kimse vuramıyor bu adam ramboyu bilem geçti
Abi halk Kahramanı Olduğu İçin Yeri Geldi Vuruldu Yeri Geldi Komadan Döndü Artık Vurulma Yerleri Geçti Şimdi vurma Zamanı..
İskender'e Gelince Türkiye İçin Çalışmıyor O Yüzden Polat'ın Yerini Alamaz.
05-12-2010, 11:30 AM
bidahakine olmezse ben gidip oldurcem hehehe

05-12-2010, 11:38 AM
yav arkdaşım filmi seviyorum beğeniyle izliyorum ama şu adamın şu huyuna hastayım sen kuş avlıyonda onlar bir kargayı vuramıyolarmı
yalandanda olsa yat yere birşeyler yap adam üstü pislenecek die yatmıyor yere varmı böyle birşey 
yalandanda olsa yat yere birşeyler yap adam üstü pislenecek die yatmıyor yere varmı böyle birşey 
Sayfalar: 1 2