Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: progameturk
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Emek harcadığım, bu oyundaki tüm playerlardan daha fazla çaba gösterdiğim warrock' a sırf hizmet olsun diye oluşturduğum ekipte bazen çürük elmada çıkabilir. Ancak konu adam yok, falan filan gibi zibidi yorumlarına gelirse o adamlara şunu belirteyim; dünkü b...lar adammı oldular; canımı sıkmayın bu oyunuda, güvendiğiniz dağlarıda yıkarım başınıza.Hiç emek sarf etmeden, oturduğu yerden yediği kaba sı...laradır bu lafım. Bizden fayda görmemiş klan kalmadı bu oyunda. Bu şekilde yorum yapan haysiyetsizlere soruyorum ts3 bile Türkçe kullanıyorsun kim çevirip; Türkçeleştirip sana sundu diye.Wtr yöneticileri daha dikkatli olsunlar, forum it ürür, kervan yürür yeri olmuş.Kısa zamanda Amortiyle masaya yatıracağım buradaki yapılanmayı.
Teşekkürler.
bizim clan var abi Big Grin ts de ingilizce zaten türkçeye gerek yok son konuyu siz anladınızmı ? ben onu anladığınızı sanmıyorum acaba adalet nerde kaldı
Evet harun sizin klan var, hangi charı soruyorsun en son hks için geldin hackten kapanmıştı nasıl açılsın, zaten en sonda charın sahibi hack sitesi açmış vakitharcama falan filan diye. O yüzden boş konuşup tepemin tasını attırma.
Evet abi galiba eliteagen'le komsuymus ondan öyle bir girişim olmuş
Harun bak sonkez söylüyorum dünkü b...sunuz açtırmayın ağzımı.
Ne faydanız oldu şu oyuna ezik yorumlarınızdan başka, bu forumda bile bizim emeklerimizin üzerinde oturup.
geldemem sen git nickinle yada adınla iş yap korkaklar gibi başka nickle yazma
Abi sizin faydanız olduda ne oldu bana onu bir söylesenize bize dünkü B.. dıosunuzda asıl bütün b...kları toplamıssınız at koşturuyorlar kurutun onları sonra laf söyle abi baş üstüne
Abi eyvallah yardımın olduda sen insanların üstüne baskı kurarak bir yerlere gelmeye çalışıyorsun bilmem farkındamısın neyse orası beni germezde yardım etmediğin clan yok değil var ayrıca sırf bir ts3'ü türkçe kullanmak insanları tembelliğe sürükler yaptığınız pekde iyi bişey değil bırak öğrensinler..Ha türkçe ha ingilizce onlarıda geçtik madem o kadar iyisiniz o kadar aşmışsınız warrock'un adam olmucagını anlamamışsınız belki size küçümsüyorsunuz ama bizde çok iş yaptık yardımcı olucak bazen gücümüz yetmedi yapamadık ama işin güzel kısmı yardımı özünmek için yapıyorsan hiç yama daha iyi...Bak bende kendimi övmeyi seven bir insanım ancak insan bi tarafı sıkışınca geçmişteki izine değil şimdi bıraktığı izlenime bakmalı..

Ayrıca senin yaptığın iş o kadar üst düzeyde değil kuzgunbaba..normal oyuncudan Tek farkın ticketlarındaki uslubun...Biz ticket bile atmadan bir iş hallediyoruz ama görülmüyor neden biz yaptıklarımızla değil yaptıktan sonra oyunculara kazandırdıklarımızla övünüyoruz..
Fatih abi insanlar gerçekten laf anlamıyor neden anlamadığınıda söyle vurguluyım insan işine gelen şeyleri çok iyi anlar işine gelmeyen hakkını veremmediği şeyleride aptal muamelesi yaparak vurgular biz senin neler yaptığını ama bunu hep yanlıs adamlarla yaptıgını cok ıyı bılıyoruz.herkes rahat olsun kimin ne oldugunu herkes bılıyor.
Sen adam ol sanada yaparız ok.konularınıda ben siliyorum gereksiz adamsın da ondan
(05-12-2010 12:08 AM)oguzh@n Yazılan: [ -> ]Fatih abi insanlar gerçekten laf anlamıyor neden anlamadığınıda söyle vurguluyım insan işine gelen şeyleri çok iyi anlar işine gelmeyen hakkını veremmediği şeyleride aptal muamelesi yaparak vurgular biz senin neler yaptığını ama bunu hep yanlıs adamlarla yaptıgını cok ıyı bılıyoruz.herkes rahat olsun kimin ne oldugunu herkes bılıyor.

diosunki insanlar laf anlamıyor senkim oluyorsunki bana laf anlatacaksın bana hiç kimse yardım flan etmedi haddinizi bilin ben oyun flan oynamıyorum oyunun çivisi çıkmış ama konuştuğunuz üslüplara dikkat edin benim clanıma ve oyuncalarıma bu zamana kadar hiç kimse yardım etmemiştir ben bu oyundakendi şahsımca kimsenin yardımını bu zamana kadar görmedim lafınızı bilerek konuşun saygılarımla
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler