Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR Rekora Koşuyor =)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Şuan itibari ile 841 tane üyemiz var. Belki konuyu açıncaya kadar 1 üye daha kazanacaz. Yalnız bir gerçek varki son 2 haftada siteye çok yüksek oranda üye kazandırıyoruz.

16 Ocak 2010 saat 00:01'den itibaren saat 20:21'e kadar toplam 54 kişi sitemize üye oldu. WTR Ekibi olarak çalışmalarımız çok güzek sonuçlar veriyor. Eminimki bu akşam bu sayı 60'ı geçecek vede biz kırana kadar kırılması çok güç bir rekor elde edeceğiz.

Bizi seçtiğiniz için çok teşekkür ederiz WTR Ekibi olarak.

Kimsenin yapmadığını yapmaya devam ediyoruz vede oyunundaki oyuncuların kötülüklerden arınması için elimizden gelen herşeyi yapmaya devam ediyoruz.

Saygılar WTR Ekibi
Bir haftalık istatiklerimizi yarın siteye koyacam =)
Bizde sizlere teşekkür ederiz kardeşim.
(01-16-2010 09:36 PM)Batuhan Yazılan: [ -> ]Bir haftalık istatiklerimizi yarın siteye koyacam =)

Sen nereden ulaşıyorsun onlara Big Grin
Helaaaaal olsun bizeBig Grin Emeği geçen herkesi gönülden tebrik etmek istiyorum.

Bu arada mesajları üye olmayanlar göremesin.2 katına çıkar üye sayısı.
İnşallah cabucak büyürüz Big Grin
(01-16-2010 09:37 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(01-16-2010 09:36 PM)Batuhan Yazılan: [ -> ]Bir haftalık istatiklerimizi yarın siteye koyacam =)

Sorduğunun sorumu buda Big Grin
Ana sayfada forum istatistikleri bölümünün SS'ini aldım geçen hafta pazar.Yarın da alıp koycam Big Grin
İnşallah cabucak büyürüz
(01-16-2010 09:37 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Helaaaaal olsun bizeBig Grin Emeği geçen herkesi gönülden tebrik etmek istiyorum.

Bu arada mesajları üye olmayanlar göremesin.2 katına çıkar üye sayısı.

Bunu ben Mehmet ile konuştum fakat 2mizin ortak kararı hayır oldu. Sebebi ise şu. Eğerki googleda bir şey ararken bir foruma yönlendirilip üye olunuz derse bu insanları siteden soğutur. Mesela paylaşım forumlarında üye olmadan link göremezsiniz ama burası paylaşım forumu değil. Mesela üye olduktan sonra hesabınızı aktifleştirmeseniz bile konuları görebilirsiniz ama mesaj yazamazsınız.

Bahsettiğin uyguluma diğer sitelerde var ama bizim amacımız en çok üyeye sahip olmak değil insanları olabilğince bilinçlendirmek vede bilgilendirmek. Bu sebeble böyle bir uygulamaya sanırım gidilmeyecek.

(01-16-2010 09:38 PM)Batuhan Yazılan: [ -> ]
(01-16-2010 09:37 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]

Sorduğunun sorumu buda Big Grin
Ana sayfada forum istatistikleri bölümünün SS'ini aldım geçen hafta pazar.Yarın da alıp koycam Big Grin

Desene öyle =) =) Bende zannettimki Host'tan istatistik alıyorsun =) Kaan abi bazen koyuyor ya mod bölümüne SS'ler. Onlardan koyacan sandım Big Grin
(01-16-2010 09:40 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Desene öyle =) =) Bende zannettimki Host'tan istatistik alıyorsun =) Kaan abi bazen koyuyor ya mod bölümüne SS'ler. Onlardan koyacan sandım Big Grin

Bakarsın ilerde o da olur Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler