SametKARA
05-11-2010, 11:05 AM
Sen Ne Kadar Şerefsiz Haysiyetsiz Birisin..Ben Hack mi Dağıttım Adi Yüzsüz Seni Sen Kimsin Bir Kere Şerefsiz Ben Kimseye Hack Dağıtmadım Hack Kullanırken mi Yakalandım Soysuz.
(05-11-2010 11:05 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Sen Ne Kadar Şerefsiz Haysiyetsiz Birisin..Ben Hack mi Dağıttım Adi Yüzsüz Seni Sen Kimsin Bir Kere Şerefsiz Ben Kimseye Hack Dağıtmadım Hack Kullanırken mi Yakalandım Soysuz.
(05-11-2010 11:08 AM)crawl1nk Yazılan: [ -> ](05-11-2010 11:05 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Sen Ne Kadar Şerefsiz Haysiyetsiz Birisin..Ben Hack mi Dağıttım Adi Yüzsüz Seni Sen Kimsin Bir Kere Şerefsiz Ben Kimseye Hack Dağıtmadım Hack Kullanırken mi Yakalandım Soysuz.
hala pişkin pişkin birde küfür ediyor nediyim sana he sen küfür ettin ya şimdi sana adminlik veirrler nerdeyse chip dergisine çıkıcakdın 1 hafta hck verdiğin konuşuldu bu forumda hala küfür edip konuşuyorsun yazıklar olsun kötü söz sahibinindir ....
(05-11-2010 11:10 AM)SerkanErsoy Yazılan: [ -> ]crawl1nk konuyu başka yerlere saptırıyorsun iyice olayın suan sametle alakası yok kendi hatalarınızın konularını saptırmaya çalısmayın eğer varsa sorunun özelden hallet.
(05-11-2010 11:10 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ](05-11-2010 11:08 AM)crawl1nk Yazılan: [ -> ](05-11-2010 11:05 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Sen Ne Kadar Şerefsiz Haysiyetsiz Birisin..Ben Hack mi Dağıttım Adi Yüzsüz Seni Sen Kimsin Bir Kere Şerefsiz Ben Kimseye Hack Dağıtmadım Hack Kullanırken mi Yakalandım Soysuz.
hala pişkin pişkin birde küfür ediyor nediyim sana he sen küfür ettin ya şimdi sana adminlik veirrler nerdeyse chip dergisine çıkıcakdın 1 hafta hck verdiğin konuşuldu bu forumda hala küfür edip konuşuyorsun yazıklar olsun kötü söz sahibinindir ....
Küfürü Senin Gibi Adamlara Ediyorum İşte Gel Yüzüne Karşıda Ederim Benim Hakkımda Kim Ne Düşünüyorsa ALLAH Ona 2 Katını Versin..
(05-11-2010 11:14 AM)crawl1nk Yazılan: [ -> ](05-11-2010 11:10 AM)SerkanErsoy Yazılan: [ -> ]crawl1nk konuyu başka yerlere saptırıyorsun iyice olayın suan sametle alakası yok kendi hatalarınızın konularını saptırmaya çalısmayın eğer varsa sorunun özelden hallet.
Bak kardeşim ben kimse hakkında laf etmiyorum ben misal verdim sen anlamdıun sen bu hcki acan adama kzdın dimi aynı kızgınlık bende de var ben diyorumki yorum yaprken daha dikkatli olması gerekiyor sametin bana özelden attığı mesajın aynısını atayımmı san özelden kapanmış konuyu neden açıyorsun die laf yazmış birde hala küfür ediyor ben kimseye hakaret etmedim sadece doğru olanı yazdım ...

(05-11-2010 11:05 AM)crawl1nk Yazılan: [ -> ](05-11-2010 11:03 AM)SerkanErsoy Yazılan: [ -> ]crawl1nk sen daha ne yazdığını bilmiyorsun burda gelmişsin bize hala sametin olayını diyorsun,wtr birliğine laf ediyorsun
yahu edicem tabe neden etmeyim ordada hck var buradada var neden etmeyim sizde hck dağıtan olmadımı aynı şey ? ben nedediğimi biliyorum kişi ile dalga gecerken veya yorum yaprken düşünde yap ozman odamı ben zaten savummam hakka gecen bir cani ile zaten aynı masada olmam ben yani sizde akkaşık değilsiniz diyorum anladınmı ? !!!!! bak dikkat işaretide koydum beyki şimdi anlarsın
(05-11-2010 11:16 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ](05-11-2010 11:14 AM)crawl1nk Yazılan: [ -> ](05-11-2010 11:10 AM)SerkanErsoy Yazılan: [ -> ]crawl1nk konuyu başka yerlere saptırıyorsun iyice olayın suan sametle alakası yok kendi hatalarınızın konularını saptırmaya çalısmayın eğer varsa sorunun özelden hallet.
Bak kardeşim ben kimse hakkında laf etmiyorum ben misal verdim sen anlamdıun sen bu hcki acan adama kzdın dimi aynı kızgınlık bende de var ben diyorumki yorum yaprken daha dikkatli olması gerekiyor sametin bana özelden attığı mesajın aynısını atayımmı san özelden kapanmış konuyu neden açıyorsun die laf yazmış birde hala küfür ediyor ben kimseye hakaret etmedim sadece doğru olanı yazdım ...
Bak Kardeşim Benim Mevzum Hack Yaparken Yakalanmak Gibi Değil Ben Sadece Aracı Oldum Ve Bunu Herkez Biliyor Bu Konuyu Kapattık Toplanıp Sen Hack Yaparken Yakalanıyorsun Gelip Burda Beni Suçluyorsun Aynısını Slapdash Yaptı Cevabını Aldı Sende Yaparsan Sana Bu Sefer Çok Değişik Bir Cevap Vereceğimden Şüphen Olmasın.
(05-11-2010 11:18 AM)crawl1nk Yazılan: [ -> ]Önce sen bi yazı yazmayı öğren konuyu iyice saptırma(05-11-2010 11:16 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ](05-11-2010 11:14 AM)crawl1nk Yazılan: [ -> ](05-11-2010 11:10 AM)SerkanErsoy Yazılan: [ -> ]crawl1nk konuyu başka yerlere saptırıyorsun iyice olayın suan sametle alakası yok kendi hatalarınızın konularını saptırmaya çalısmayın eğer varsa sorunun özelden hallet.
Bak Kardeşim Benim Mevzum Hack Yaparken Yakalanmak Gibi Değil Ben Sadece Aracı Oldum Ve Bunu Herkez Biliyor Bu Konuyu Kapattık Toplanıp Sen Hack Yaparken Yakalanıyorsun Gelip Burda Beni Suçluyorsun Aynısını Slapdash Yaptı Cevabını Aldı Sende Yaparsan Sana Bu Sefer Çok Değişik Bir Cevap Vereceğimden Şüphen Olmasın.
sen küfürün biri bin para et sonra kardeşim ol aracı firmamısın senki karışıyon o işi yapan adam onuda iyi biliyordur