Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Haksızlık Değilmi Ya :S
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
biz başlarken çıkarttılar şimdi bitirirkende kaldırıyorlar.sadece biz çektik çilesini Ss.gif

http://haber.mynet.com/detay/guncel/sbs-...yor/510527
Hey allahım . 2 kere sınav stresi atlattım . bu sene 1 tane daha . Bıktım Angry
bende Ss.gif
Arkadaşlar kazanılmış hak geri alınmaz yani 6.7. sınıfta girenler bu sistem gelse bile yine eski sisteme göre değerlendirilirler.Haksızlık mı sorusu ise haksızlık çünkü ben mesleklerin bile uzman kişiler tarafından çocuk yaşta ivmelendirmesinden yanayım her zaman sınav sistemini düşünene kadar kazanılmış meslekte ilerleme yolunda gösterilecek adımları daha doğru buluyorum...
Elbette bu sistem yanlış ama illa sınav olacaksa 3 aşamalı snıav çok iyiydi. Her yılın sonunda bir sınav olması gerçek anlamda tek aşamadan daha iyidir. Öss'de 2'ye hatta kısmi olarak 2'e ayrılması çok iyi oldu.

Hoş zaten liselerin vede özellikle meslek liselerinin kalitesi artsa böyle bir sorun kalmayacak ama bu ülkede meslek liselerine değer verilmiyor.
bi haber görmüştüm.tüm düz liseler anadolu lisesi olucakmış diye ama tam bilmiyorum.abi şimdi biz liseye gitcez , şimdi lisedede her sene sınaw cıkarırlarsa Ss.gif
Referans Adresler