Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Haiti sokakları cesetlerle doldu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: haiti-depremyeni.jpg]

Haiti’nin başkenti Port-au-Prince’de meydana gelen 7 şiddetindeki depremin ardından ülkedeki tahribat zaman geçtikçe daha çok ortaya çıkıyor.

PORT-AU-PRİNCE - Ülkedeki 9 milyonluk nüfusun üçte birinin depremden etkilendiği belirtilirken, başkent Port-au-Prince’deki insanlar da yiyecek, su, elektrik ve barınak ihtiyacı duyuyor.

HAİTİ'DEKİ DEPREMDEN ÜRPERTEN FOTOĞRAFLAR

HAİTİ CADDELERİNDE İNANLMAZ GÖRÜNTÜLER

HAİTİ'DE TOPLU MEZARLAR AÇILDI

Yaklaşık 50 bin ceset topladıklarını belirten Haiti İçişleri Bakanı, ölü sayısının 100 ile 200 bin arasında olabileceğini belirtiyor. Resmi yardım görevlisi Jean Michelet Cadet ise, “Hiçbir kaynağımız olmadan çalışıyoruz. Uluslararası yardımların bölgeye ulaşması durumunda daha faydalı işler yapacağız” şeklinde konuştu.

[Resim: haiti-depremyeni2.jpg]

Şehrin dışındaki morgda cesetlerin yığılmış halde gömülmeyi beklediği, deprem nedeniyle 250 bin kişinin yaralandığı ve 1.5 milyon kişinin evsiz kaldığı da belirtildi. Port-Au-Prince'de caddelerinin cesetlerle dolu olduğu, Genel Hastanenin morgunun otoparkına ise yüzlerce cesedin getirildiği bildiriliyor.
1884 ile 1914 yılları arasında inşa edilen ve ülkenin sembollerinden sayılan Our Lady Katedrali’nin de depremde tahrip olduğu belirtildi.

TaTy

Allah yardımcıları olsun , kendi halimize şükretmekten başka çaremiz yok.
Bu olay Türkiye'nin bi şehrinde yaşansa, 1 yıl kendilerine gelemez insanlar. ^^
(01-16-2010 07:54 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Bu olay Türkiye'nin bi şehrinde yaşansa, 1 yıl kendilerine gelemez insanlar. ^^

İlk olarak Türkiye'yle orayı kıyaslamıssında. Biz daha gelişmiş bir ülkeyiz. Evet belki ölü sayısı fazla olabilir ama ama kendine gelmez falan demen yanlış bence. Haiti'de yaşayan bütün insanlara Allah yardım etsin...

Sherlock

Allah geride kalanlara sabır versin.
Allah yardımcıları olsun....
Allah yardımcıları olsun yaSad
Bu fotolara bakarak ne yapıcaz orada birçok kişi ailesini kaybediyor ve biz burda oturmuş seyrediyoruz...
Gerçekten çok ama çok kötü birşey şu duruma bak.
Tanrı yardımcıları olsun ne diyelim başka...
Referans Adresler