Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İtiraf ediyorum...,
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(05-09-2010 09:39 PM)Massacre Yazılan: [ -> ]
(05-09-2010 09:38 PM)İzmir-Orçun Yazılan: [ -> ]K2 pixel'inde çalmıştın bi ara fakat hemen ardından değiştirmişti.Genede bravo dürüstlüğün için massacre Smile)

evet, evet, evet...

sonra k2pixel, beni k2nemico ile birlikte msn'de toplu konuşmaya aldı.

yalvardılar falan işte.

Yok daha neler Big Grin
foruma attığın her mesaj da bağlandığında yetkili kişiler senin ip görüyorlar savcılığa başvurursa seni kleptoman değil kleptopman yaparlar Big Grin
(05-09-2010 11:08 PM)Kırım_Hanlığı Yazılan: [ -> ]foruma attığın her mesaj da bağlandığında yetkili kişiler senin ip görüyorlar savcılığa başvurursa seni kleptoman değil kleptopman yaparlar Big Grin

Arkadaş zaten MİT lojmanlarında kalıyor.
(05-09-2010 11:44 PM)İzmir-Orçun Yazılan: [ -> ]
(05-09-2010 11:08 PM)Kırım_Hanlığı Yazılan: [ -> ]foruma attığın her mesaj da bağlandığında yetkili kişiler senin ip görüyorlar savcılığa başvurursa seni kleptoman değil kleptopman yaparlar Big Grin

neyi değiştirir Wink beklemezdim senden

mit lojmanında kalınca cumhurbaşkanı flanmı oluyo. adam düpe düz hırsızlık yapmış sen nediosun adam vijdan azabı duymuş olacakki açıklamış ama yarın bir başkasına yapmayacağı ne malum bu kişininSs.gif
(05-09-2010 11:48 PM)by_system Yazılan: [ -> ]

neyi değiştirir Wink beklemezdim senden

(05-10-2010 12:01 AM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]

mit lojmanında kalınca cumhurbaşkanı flanmı oluyo. adam düpe düz hırsızlık yapmış sen nediosun adam vijdan azabı duymuş olacakki açıklamış ama yarın bir başkasına yapmayacağı ne malum bu kişininSs.gif

Şaka yaptım öylesine gerçek sandıysanız pardon Smile)
K2 pix. Yalvarmak ? Smile
(05-09-2010 09:33 PM)Barış Yazılan: [ -> ]ok Big Grin istiosan accountu verem kleptonmanlık yapmana gerek yok ki anlamını bilmiyorum Big Grin
by the way yetkili değilim =) zaten offline ım bu aralar Big Grin

Aslında çok ender rastlanan bir bozukluk olmasına rağmen gayet sıradan hırsızlar için gereksiz derecede sık kullanılan bir tanım.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler