Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnternet Hızı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemediğimden buraya açtım özrümüz varsa affola.

Yaklaşık 1 ay önce internet hızımı 8 katına çıkardım yani şu an 8 mbit.Buna rağmen dosya indirirken hala 30 kps hızla iniyor.

Bunun nedeni ne olabilir ? Yardımcı olursanız sevinirim (:
Bulundğun konum 8 mbps bağlantıyı desteklemiyordur.
Modem bağlantılarında kullandığın kablolarda sorunlar vardır.
İndirdiğin site sana 8mbit lik hizmet sunamıyordur.

http://www.speedtest.net den hızını öğrenip buraya yazabilirmisin?
Bazı siteler indirme hızını kısıtlar . Premium üyelik istedikleri için ( Rapidshare , Megaupload vs . )
Birde dan bir dosya indirmeyi dene . Bu site kısıtlamıyor . O zaman anlayabilirsin .

( Amacım reklam değil yardım , Ama silinmesi şartsa silebilirsiniz Smile )
15 GB lık kota sınırını aşmış olabilirsin ve net hızın 512 kpbs ye düşmüş olabilir
Sağolun önerileriniz için.
(05-09-2010 07:52 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Bazı siteler indirme hızını kısıtlar . Premium üyelik istedikleri için ( Rapidshare , Megaupload vs . )
Birde http://www.yasaklisite.com dan bir dosya indirmeyi dene . Bu site kısıtlamıyor . O zaman anlayabilirsin .

( Amacım reklam değil yardım , Ama silinmesi şartsa silebilirsiniz Smile )

Bence bir sakınca yok.
8MBit internetim var diye 8MBit beklemeniz çok saçma.. TTNet 8MBit'e kadar diyor ve Türkiyenin hiç bir yerinde TTNet santrallerinin 8MBit desteklemiyor.. En fazla 6.40MBit'e kadar çıktı.

30kps hızla indirmesi normal olabilir ;
1) 15GB lik kotayı aşmış olman ve hızının 512Kbps'e inmiş olması.
2) 8MBit'e kadar download hızı,Upload hızı her dakika hatta her saniye değişiyor.Bu senin bölgende olduğu santralin bağlandığı kişi saysından kaynaklanıyor.
3) Indırdığın zaman santral'de alt yapı çalışması veya kablo yenilemesi veyahut kablo kopması vs. durumu söz konusu olabilir.
Çok kafana takıldıysa TTNet'i arayıp durumunu izah etmelisin yoksa onlar sende hata var ise anlamazlar. anlamamazlıktan gelirler...

Yani büyük bi download yapacaksan gece yapmanı öneririm çünkü en temiz geceleri , santraller rahat oluyor çok bağlanan olmadığı için.
(05-09-2010 08:14 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]8MBit internetim var diye 8MBit beklemeniz çok saçma.. TTNet 8MBit'e kadar diyor ve Türkiyenin hiç bir yerinde TTNet santrallerinin 8MBit desteklemiyor.. En fazla 6.40MBit'e kadar çıktı.

2) 8MBit'e kadar download hızı,Upload hızı her dakika hatta her saniye değişiyor.Bu senin bölgende olduğu santralin bağlandığı kişi saysından kaynaklanıyor.
3) Indırdığın zaman santral'de alt yapı çalışması veya kablo yenilemesi veyahut kablo kopması vs. durumu söz konusu olabilir.
Çok kafana takıldıysa TTNet'i arayıp durumunu izah etmelisin yoksa onlar sende hata var ise anlamazlar. anlamamazlıktan gelirler...

Yani büyük bi download yapacaksan gece yapmanı öneririm çünkü en temiz geceleri , santraller rahat oluyor çok bağlanan olmadığı için.

Ben idm ile 950 den aşağıya inmiyorum ?
(05-09-2010 08:28 PM)Sekonder Yazılan: [ -> ]
(05-09-2010 08:14 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]8MBit internetim var diye 8MBit beklemeniz çok saçma.. TTNet 8MBit'e kadar diyor ve Türkiyenin hiç bir yerinde TTNet santrallerinin 8MBit desteklemiyor.. En fazla 6.40MBit'e kadar çıktı.

Ben idm ile 950 den aşağıya inmiyorum ?

+1.

Internet Download Manager ile VIP sitelerden tek link halinde dosya indirdiğimde 900/940'tan aşağısını görmüyorum.
Referans Adresler