Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR & XGameTR Olimpiyatları Dal 3 -- Off Road --15 Mayıs Cumartesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaşlar. 15 Mayıs Cumartesi akşamı kod adı "Off Road" olan event ile WarrockTR & XgameTR Olimpiyatları 3. dal oyununu oynayacağız.
Event odasının şifresi WTR TS3 üzerinden duyurulacaktır.Saat 18:45 da duyurulacak şifre ve 19:00 de başlayacaktır.

Event ile ilgili detaylar odaya girmeye hak kazanan oyunculara açıklanacaktır.

Event'a 8 kişi katılabilecektir.

1.'nin ödülü 400G1 olacaktır.

Bu arada Eventte 1. Olan forum üyesi 10 hafta Forum özel Elite gurubunda ve renginde olacaktır.
Bekliyoruz . Olimpiyatın her dalı birbirinden güzel hazırlanmış . Emeği geçen herkeze teşekkür ederim .
bu olimpiyata şapka çıkaraçaksınız.beyfendi
kendim oynuyorum hergün çok zevkli
ahahaha Big Grin dedim off-road diye bir eventtan konuşmamıştık bu ne dedim Big Grin Fikstürü bakınca fark ettim ne olduğunu Big Grin Big Grin Hoş biz bunun adını başka koymamışmıydık ? Gerçi içeriğine bir etkisi olmaz herhalde. O eskiden planladığımız gibi dimi hala ?

TaTy

Yok turgay biraz daha değiştirdik biz kardoyla onu.Tartışma çıkmayacak şekilde hemde hiç yapılmamış bişey Smile
bi ara gel gosterelım senınde beyeneçeğini umuyorum.
Şimdiden herkese başarılar. Mutlaka bu evente girecem. Siz şimidein ödülümü ayırın SmileSmileBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
1. evente giremedim Smile
2. eventte 2. oldum .
İnş 3. evente 400 G1 benim Smile
dershane var benim ya Big Grin acaba son dersleri eksemmi Smile
Ne güzel olurda scorpion alırdım xD
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler