Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kendinize çok iyi bakın arkadaşlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Öncelikle en hayırlı gecelerin sizlerin olmasını dilerim.

Okulu bitirdik çok şükür az para kazanma zamanı artıkSmile Yarın Antalya yani en az 15 saatlik yola çıkacam çalışmak için gideceğim o yüzden kimin kalbini kırdıysam, kimi üzdüysem, kime kötülük yaptıysam abilerim,ablalarım, kardeşlerim kısacası herkesin hakkını helal etmesini isterim. Kimseye geçmemiştir ama belki benim hakkım geçtiyse helali hoş olsun. Zaten artık üniv. felan çalışacam gelince pek giremicem öyle arada sırada bıraktım gibi bi şey yine de vaktim oldukça girerim heralde ki zaten o kadar fazla da girmiyodum oyuna artık, o yüzden kimsenin kalbini daha kırmıycam.Forumlara girebilirim bazen.Herkes kendine iyi baksın, ALLAH'a emanet olun.Haydin eyvallahSmile
Güle güle kardeşim . Geçmemiştir ama Hakkım Helal olsun Smile
Gecmemistir ama bu kul hakki hakkim helali hos olsun sana.Bu oyunun sonu yok merak etme.
(05-08-2010 11:14 PM)Rachor Yazılan: [ -> ]Gecmemistir ama bu kul hakki hakkim helali hos olsun sana.Bu oyunun sonu yok merak etme.

Eyvallah. Bu oyunun sonu olmadığını bildiğim için artık o kadar bağlı değilm, amacım artık zaman geçirmek sohbet felanSmile
Güle güle
(05-08-2010 11:08 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Güle güle kardeşim . Geçmemiştir ama Hakkım Helal olsun Smile

aynen kardeşim güle güle..
Bekliyorum Semih unutma ha.
Helali hoş olsun.
Univ. hayatında başarılar dilerim.
Pek geçmedi ama gine de helal olsun..
Hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidersin istediğin yere inşallah..
Hoşçakal.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler