Sevgi ve saygının kaynağı, şefkat ve merhametin sembolü, yaşama dair tüm güzelliklerin ilk ve daimi temsilcisi olan tüm Annelerin 'Anneler Günü' kutlu olsun.
'Keşke Annem hayatta olsaydı da elini öpseydim' diyen benim gibi Annesi vefat etmiş arkadaşların Annelerinin ruhu şad olsun.
Bütün annelerin Kutlu olsun .
( Başın Sağolsun Yaşayan bilir

)
Tüm dünyadaki annelerin Anneler günü kutlu olsun.
hikayesini biliyonuz mu anneler gününün?
(05-08-2010 11:26 PM)segbfdd Yazılan: [ -> ]hikayesini biliyonuz mu anneler gününün?
Evet.
Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.!
Annelerimiz Kadar Mukaddes Bir Varlık mı Var.Bütün İnsanların Anneler Gününü En İçten Dileklerimle Kutluyorum.
'Keşke Annem hayatta olsaydı da elini öpseydim' diyen benim gibi Annesi vefat etmiş arkadaşların Annelerinin ruhu şad olsun. Aynısı Benim İçinde Geçerli ANNELERİNİZİN KIYMETİNİ BİLİN..Sonra Bizim Gibi Öldükten Sonra Anlarsınız
Herkesin anneler gunu kutlu olsun onlarin degerini bilmek lazim.Cennet bile onlarinin ayaklarinin altindadir.Burda anaya verilen onem paha bicilemez.
tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.harun kardeşim mekanı cennet olsun demeyeceğim annen için.biliyorum ki zaten cennet olacak.
Bütün annelerimizin anneler gununu kutlarım. Anne önemlidir kimse annelerimizin degerini unutmasın...
Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun annelerinizin kıymetini bilin.Azıcık kalkın şu pc başından da 1 saatte olsa onla oturun dertleşin.Benim gibi keşkeler çekmeyin...