Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İlginç bir durum.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
War Rock ile ilgili mod yapan iki yabancı site site vardı.. Biri artık bitti kullanılmıyor. İkincisi hala aktif ve sık sık yeni birşeyler yapanlar var mı diye kontrol ederim siteyi..

Bugün bir gireyim dedim bu resmi gördüm.

[Resim: screenshot637.jpg]

TR server'ında çekilmiş. Zaten konuyu açanda bir türk.

Onun nickini forumda ki konularda araştırdım ve forumun hack bölümündeki konularda mesajlarını buldum...

[Resim: dq3tkh.jpg]

[Resim: 122p9aw.jpg]

İyi güzel ama kim bu? Yine forumlardan tanıdığımız başka bir yüz.. Onun kim olduğunu biliyor sanırım.

[Resim: hv1cls.jpg]

[Resim: k33hw1.jpg]

Burada bir suçlama yapmıyorum. Bu ona düzenlenmiş bir komploda olabilir. Big Grin Yani belki immortal'ın arkadaşı ve o da bilerek oraya öyle yazdı..

Sadece gelip o ben değilim demesi yeterli. Suçlama yok sonuçta.
Mehmet ne paranoyak adamsın Big Grin
harbi paranoyak akarTR Big Grin
(05-08-2010 12:32 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Mehmet ne paranoyak adamsın Big Grin

Paranoyaklıkla alakası yok. Big Grin Ben geniş düşünen birisiyim. Big Grin
güzel yakalamıs Big Grin
Ömer'i biliyoruz ama kanıt olmadığı için kesin bir şey söylemek istemiyorum bana yakışmaz..İmmortal05'i tanıyorum eğer oysa çok ayıp ama değilse adını karalamak steyen biriyse allah ıslah etsin..
İmmortal05 o forumdakinin kendisi olduğunu kanıtladığı için çok teşekkür ediyorum.

Başka bir forumda sinirlenerek verdiği cevaplardan sonra;

[Resim: 34q4sjl.jpg]

[Resim: 2mcyj6g.jpg]

[Resim: 33dbn6x.jpg]

Ne ilginç bir rastlantı değil mi? 2. ayın 25'nde ki yorumunu koymuştum ama ne hiknetse ben o mesajını ortaya koyunca foruma giresi gelmiş.. Üstüne kaç ay önceki mesaj yazdığı koyuya giresi gelmiş... Kanıtladığın için sağol. Konu kilitli silemezsin mesajını uğraşma.
rastlantı ve tesadüf diye birşey yoktur Smile

O sitenin mod.larından bu kullanıcının ip adresini istemek gerekir ki ancak böle başlangıç yapabiliriz

SametKARA

Böyle İşlerle Uğraşmaktan Yorulmuyormusunuz Smile

TaTy

Hack SS si veya Videosu gerekli.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler