Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Değisen Ping Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
eğer pinginız saatlere gore yukselıp dusuyorsa ve hıc bır program veya download pıngınızı etkılemıyorsa yanı bılgısayarınızın ıyı oldugu halde lag oluyorsanız sıze bır onerım war ilk basta ttnet musterı hızmetlerını arıyorsunuz(444 0 375) aradıktan sonra online oyun oynayamıyorum pıng degerlerımde dengesızlık war dedıkten sonra konustugunuz kısıye arıza kaydı olusturmak ıstıyorum dıyeceksınız ( arıza kaydını olusturduktan sonra 2/3 saat ıcınde oturdugunuz bolgeye bakan telefon santrelı arayacak) santrelden arıyan kısıye durumunuzu tekrar acıklayacaksınız ( ınternet kullanımının yogun oldugu saatlerde portlardakı hız kullanıcılara paylastırılır fıber optık kablolar olmadıgından dolayı ınternet hızında yavaslama olur) bunu acıkladıktan sonra ordakı gorevlı kımse sızın portunuza verılen yanı paylastırılan hızı yukseltecektır

aynı sorun bende oluyordu yazın sabah saat 10 dan aksam 20 ye kadar pıng normal dıger saatler pıng fırlıyodu...

yardım edebıldıysem ne mutlu
yalnız bazı bölgeler o desteği alamıyor ne yazıkki.
Teşekkürler güzel bilgi...Big Grin
bertan ne oldu forum manyağı oldun yaw Big Grin
Tamda İstediğim Bilgi Ya Konu Açtım Ama Cevap Gelmemişti Teşekkürler Güzel Paylaşım...
Referans Adresler