Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ekran kartı fazla ısınıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
yeni ekran kartı al en garanti çözüm sana Smile
(05-07-2010 04:09 PM)bymecay Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar ekran kartım fazla ısınıyor ve pc kendıne reset atıyor. Ekran kartının fazla ısınmasını önlemek için ne yapabiliriz ? ( Şuan ekran kartının üstünde donmuş yiyecekler var sogutuyo ve gayet iyi gözüküyor. ) Big Grin

Mecay eğer oyun falan oynarken restart atıyorsa power supply de sorun olabilir hemen ekran kartına sorun bağlama eskiden benimde başıma gelmişti.
Kasana 1 tane ek olarak Fan alman gerek başka bir sorun yoksa, eğer ihtiyaçlarını karşılamıyorsa yeni ekran kartı alman daha iyi bir çözüm olabilir.
(05-07-2010 09:12 PM)SerkanErsoy Yazılan: [ -> ]
(05-07-2010 04:09 PM)bymecay Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar ekran kartım fazla ısınıyor ve pc kendıne reset atıyor. Ekran kartının fazla ısınmasını önlemek için ne yapabiliriz ? ( Şuan ekran kartının üstünde donmuş yiyecekler var sogutuyo ve gayet iyi gözüküyor. ) Big Grin

Mecay eğer oyun falan oynarken restart atıyorsa power supply de sorun olabilir hemen ekran kartına sorun bağlama eskiden benimde başıma gelmişti.

evet sorunlardan biride bu olabilir
Ben pek anlamam ama.Fan yoksa yeni ekran kartı alsada ısınmaz mı ?
512 64 bit ekran kartıdır Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler