Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: PvP Warrock Vardır..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Warrock filipin bu Smile
Warrock Philipines bu turkıyeden giriş serbestti ama suanda bilmiyorum eskıden bi ara girmi,ştim mac10 felan vardı
La salak filipin bu
Bu pvp değil ki GamersFirst nasıl bazı avrupa ülkerine hizmet veriyorsa. Warrock PH'de Filipinler'de hizmet veriyor.
Her kıtada ayrı hizmet veren oyun yapımcısı aynı olan ama sadece yayıncıları farklı olan Warrock oyunları.

Bunlarla birlikte;

KR Warrock
Hizmet verdiği ülkeler: Kore

K2 Warrock
Hizmet verdiği ülkeler: Kuzey Amerika, AB, Hindistan, Türkiye

JP Warrock
Hizmet verdiği ülkeler: Japonya

PH Warrock
Hizmet verdiği ülkeler: Filipinler

Her kıtada hizmet veren farklı dillerde warrock oyunları var ve bu oyunların yapımcısı sadece Dream Execution.
(05-06-2010 03:48 PM)HasanERSOY Yazılan: [ -> ]Resmi sitesi : http://warrock.amped.ph/

kesinlikle lag yoktur !!! Level ve Dinar Kolaydır !!! Preye gerek yoktur !!! Çoluk cocuk için idealdir Big Grin !!! Görüntü kalitesinde fark yoktur aynı warrocktur..

Bunu birkaç kişi istemişti o yüzden koydum zaten ama bence saçma bişey..

düşncelerin yanlış.

pre.'ye zorunlu gerek var.
Oyundan atıldığında exp düşüyorsun ve dinarın düşüyor,bu yüzden dinar kasmak ve exp kasmak zor
Premium'un varsa odadan atılırsan veya çıkarsan düşen hiç bişi yok ama premium olmazsa herşey düşüyor Smile
Bknz : Room Escape No Penalty(Premium user) 5% Penalty on XP and Dinar(F2P user)
beyler normal warrock ta virüs var turuva atı virüsü çinlilerin yaptığı çok etkili bir vürüs :'(

Sherlock

(03-29-2011 12:55 PM)rotman157 Yazılan: [ -> ]beyler normal warrock ta virüs var turuva atı virüsü çinlilerin yaptığı çok etkili bir vürüs :'(

Yok öyle bi' şey.
of Angry

Sherlock

Görüntülenme Sayısı
2606

Seo mode on Smile
(06-22-2011 01:30 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Görüntülenme Sayısı
2606

Seo mode on Smile

birisi durmadan f5 yapıyodur Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler