Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: böyle seviyesizler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: 9hs9ea.jpg]

[Resim: bhks54.jpg]

[Resim: 2d14wmf.jpg]

[Resim: 23m5zli.jpg]

böyle seviyesizler oyun oynuyor işte !
Küfür ve hakaret edenlere tolerans gösterildikçe, bu sahneleri daha fazla göreceğiz.

War Rock oyununda Küfür ve hakaret edenler banlanmamaktadır, forum sitelerinde teşhir edilen küfürbazlara yönelik herhangi bir yaptırım da uygulanmamaktadır.

Oyun ve forum nicki 'psikoiz' olan şahsın yapmış olduğu küfürler warrockhit.com forum sitesinde 'küfür ihbar' bölümünde ifşa edildiği halde, bu şahıs forum sitelerinde mevcudiyetini sürdürmekte ve TeamSpeak'de sohbetlere dahil olabilmektedir.Bu şahıs, Allah'a ve Kuran'a, Annelerimize ve kardeşlerimize küfür ve hakaret ettiği halde, üzülerek görüyorum ki yaptığı bu çirkin eylemlere rağmen tolerans gösterilmektedir.

Ne yazık ki Küfür ve hakaret konusunda yıllardır yapmış olduğum yorumların hiçbir kıymeti de kalmadı.
(05-06-2010 02:19 AM)rayligh Yazılan: [ -> ]Küfür ve hakaret edenlere tolerans gösterildikçe, bu sahneleri daha fazla göreceğiz.

War Rock oyununda Küfür ve hakaret edenler banlanmamaktadır, forum sitelerinde teşhir edilen küfürbazlara yönelik herhangi bir yaptırım da uygulanmamaktadır.

Oyun ve forum nicki 'psikoiz' olan şahsın yapmış olduğu küfürler warrockhit.com forum sitesinde 'küfür ihbar' bölümünde ifşa edildiği halde, bu şahıs forum sitelerinde mevcudiyetini sürdürmekte ve TeamSpeak'de sohbetlere dahil olabilmektedir.Bu şahıs, Allah'a ve Kuran'a, Annelerimize ve kardeşlerimize küfür ve hakaret ettiği halde, üzülerek görüyorum ki yaptığı bu çirkin eylemlere rağmen tolerans gösterilmektedir.

Ne yazık ki Küfür ve hakaret konusunda yıllardır yapmış olduğum yorumların hiçbir kıymeti de kalmadı.
Bir zahmet bu hackerleri banlatsanız bu küfür olayları kalmaz .
(05-06-2010 02:19 AM)rayligh Yazılan: [ -> ]Küfür ve hakaret edenlere tolerans gösterildikçe, bu sahneleri daha fazla göreceğiz.

rayligh bak benim canımı sıkıyorsun. en sonunda seni bulup gereğini bana yaptıracaksın. kes sesini ve oyununa bak. o küfürü hakettiğini sonuna kadar biliyorsun. Benim hakkımda tek bir yazı daha yazarsan karşında beni bulacaksın. Bu şekilde ismimi kullanma hakkını sana kimse vermiyor. Yaptığın sadece edebiyat başka bir şey değil. bu oyunda moderatörler dahil çoğu kişi hack ve benzeri kişilere küfür etmektedir. Orda Allaha kitaba küfür yoktur. göründüğü gibi **** işareti koyulmuştur. Ama senin gerizekalı beynin ne şekilde düşünmek istiyorsa o şekilde algıolamaktadır. al sana cep numaram 0530 322 74 32 erkekliğine güveniyorsan küfürün hesabını sanalda değil gerçek hayatta sorarsın bana. burda edebiyat yaparak kendini ispatlama çabasından vazgeç.. benim sayfalarımı incelemek yerine millet senin burda ve warrockhitte paylaştığın küfür ss lerine bi göz atsın. acaba herkes sana ne için küfür etmekte bir görsün. sonuna kadar da hacksin. ayrıca sana o küfürü ettiğim gün sende bana küfür ettin. ama ne yazıkkı elimde ss ler yok. her türlü etmedim diyerek inkar edebilirsin. Ama bu kadar insan şahidim olsun ki bir daha hakkımda tek bir yazı yazarsan bunu sanal dan gerçek hayata taşır seni pişman ederim. Sana en son mesajımda /*************************************************************. bunu yazmıştım artık konu kapansın die ama sen susmak bilmeyeceksin anlaşıldı. Adam ol ve kes sesini.. Önce kendi pc ndeki hackleri kaldır sonra gel burda yazılarını yaz. Edebiyatını sergile. bu şekilde davranarak benim üzerimden prim yapamassın. bu beni rahatsız ediyor ve unutmaki bu rahatsızlığa devam edersen ismimi kullanarak forum kuralları gereği rahatsız edildiğim için sende benim gibi 2 gün uyarı alırsın. bilgine...

Moderatör arkadaşlar lütfen bu konuya kilit......
Neden hala küfür konuları açıyorsunuz anlamıyorum.Şunu aklınıza yazın bu forumda kÜfür bölümü kalktı ! ! Açtğınız konular silinecektir.Ama bu konuyu diğerlerininde görmesi için silmiyorum sadece kilitliyorum..
Referans Adresler