Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kupadamı Lag var Fenerdemi?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(05-05-2010 06:52 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]
(05-05-2010 06:49 PM)YanlizKr4l Yazılan: [ -> ]fener hack yapsada alamaz Smile

fener artık opk açacak Big Grin

Big Grin Big Grin Ticket Atmak Lazimda Banlamazlar Tongue Tongue
Hehehe hLL T.Spora fenerin yediği 3. gol komikdi o kadar önemli atak sonrasında 20 sn lik bir atak ve sonuç gol Smile
Şaka maka Galatasarayda 5 yıldır ne şampiyonlar ligi var ne Türkiye kupası gs katılamayalı 3 sene oldu sanırım şampiyonlar ligine Big Grin Beşiktaşlıyım ama acayip bi şekilde sevindim Trabzonun olmasına inşallah Süper kupada bursa ile trabzon arasında oynanır Smile
Dile kolay 28 sene ..
(05-05-2010 06:54 PM)YanlizKr4l Yazılan: [ -> ]
(05-05-2010 06:52 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]
(05-05-2010 06:49 PM)YanlizKr4l Yazılan: [ -> ]fener hack yapsada alamaz Smile

fener artık opk açacak Big Grin

Big Grin Big Grin Ticket Atmak Lazimda Banlamazlar Tongue Tongue

Ticket konusunda yardımcı olabilirim. Tongue

Her neyse, her iki tarafı da bir Galatasaraylı olarak tebrik ederim. Smile Ve, aramızda Fenerli arkadaşlarında olduğunu düşünürsek yorumlarımıza biraz daha dikkat etmek, iyi olur.. totos.gif

beyfendi
Galatasarayın yaptığı el şeyiyle gerdeğe girmekSmile Türkiye kupası şampiyon olamayanlar için teselli ödülü.Adam olaydında sen kazansaydın kupayı.:)Başkası başarmış galatasaray bayram ilan ediyo.
güiza da bi problem var modemde yok Smile
Çok Komiksiniz deli etmeyin adamı Ligde görüşçez 2 Trabzonlular sevinsin kendi takımınız bunu başaramıyor trabzon adına sevinmeyin ilk kendi takımınız bizi yensin sonra konusun.
Anadolu takımları alsın o kupaları (Fenerde alabailir Smile )Türkiyede futbol bu yüzden biraz geri takımlarımız olarak biri bir başarı alsa 1000 sene övünür biri o başarıya bir kılıf uydurmaya çalışır bırakın artık bahane aramayı
(05-05-2010 07:44 PM)Mikad0x Yazılan: [ -> ]Çok Komiksiniz deli etmeyin adamı Ligde görüşçez 2 Trabzonlular sevinsin kendi takımınız bunu başaramıyor trabzon adına sevinmeyin ilk kendi takımınız bizi yensin sonra konusun.

haklisin dostum vallahi katiliyorum sana 28 yil az degil be kardesim Smile
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler