Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: durduk yere hesabım banlanmış acil yardım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
şimdi hesabıma girdim ama hesabınız kapanmış dioSs.gif ne opk ne hack kullandım nasıl banlanmış yardımcı olabılırmısınzSad g1 e giriş yapabılıyorum tıcket ıcın yardımlarınızı beklıyorum
teşekkürler
OPK ye felan girdin mi?
hayır hackle işim olmadı olmazda yoksa yazmam zaten buralara
kardeş büyük ihtmalle retail aldın. yada opk odasında bulunmuşssaundur..
Şu yeni çıkan FAMAS RETAİL den aldın mı ?

OPK odalara girip AFK bıraktın mı ?
evet opk odalarında ffa da bırakdım ondan mı Ss.gif
ett ondan Smile geçmis olsun
ffa da durduysan ban yemişsindir.Kimsenin hesabı boşu boşu banlanmazWinkWink
cok enteresan adam oyunu afk birakiyor gidip yatiyor sabaha kadar duruyor char orda en az 1 level atlicak yuzde basiyor valla kisa yoldan zengin olma hayallerine benziyor bu
Hazırladığım ticket hesabınızın neden kapatıldığına dair bilgiye ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Eğer ki bir hata varsa, o zaman da hesabınızın açılmasını talep ettim.

''Greetings War Rock Team. Firstly, when i tried to log in to the game, there occured en error saying ' your account has just been blocked' on................(tarih). But, on the other hand, i can log in to my account at gamersfirst.com. I mean, i really didn't get and still haven't got the reason why my account was banned. There must a reason, or that's a vain problem.. Also, i think i have never-ever done any illegal thing that could be a reason to get my account banned. If the system'd made an mistake , all i'd love you to do is just to help me as to this issue, and, once for all, i would like you to get my account re-opened. ''

Thanks in advance,

Best Regards.

*Yazılmış olan tüm mesajları incelemeden sadece, ilk olarak yazılan mesaja bir göz atmıştım.. Şunu söylemeliyim ki bu ticket'ı veya başka herhangi bir ticket'ı 999999999 kere atsanız da bu hesap açılmaz...

Eklemek istediğim bir kaç şey daha var;

1) Ticket isteğinde bulunuyorsunuz açtığınız konu K2'dan gelen ticket cevaplarında, ne alaka?

2) Bu konu ile ilgili aramızda bulunan kişilerden hiçbiri bir şey yapamayacağı için, konuyu kilitliyorum.
Referans Adresler