Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ekksl6 banı ile ilgili ticket yanıtı..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
k2, hesabımdaki bloke ile ilgili yanıt verdi ve click and buy hesabındaki sorun yüzünden hesapların askıya alındıgını söylüyor (bu sorunu bi tek ben yaşamıyomuşumSmile
gelen ticket aşağıda...
özden abi sağolsun elinden geleni ardına koymayıp bu işle uğraşmakta. Bu oyunun başından onu kimse eksik etmesin...
Bi de Kınasını alan varsa yakmasın boşaSmile

Thank you for contacting GamersFirst Payments Support Team regarding your blocked account.

We reviewed your account and our records indicate your account got blocked because of a ClickandBuy situation. Therefore, all accounts associated have been suspended.

In order to receive more information, please contact ClickandBuy at service@us.clickandbuy.com.

Please make note that Click and Buy accounts, or any credit card issues, are the sole responsibility of the account/cardholder and cannot be resolved through GamersFirst.

We apologize for any inconvenience this may cause. Should you have any additional questions, please feel free to contact us.

Best Regards,
Yha bende Atmak Istıyorum Ben Opkye Bile Girmıyodum Ama Çarım Ban Yemıs Sadece Bi Kere Girdim Ss Aldım CIktım Bu Kadar
(05-04-2010 11:46 AM)sehr-i Yazılan: [ -> ]Yha bende Atmak Istıyorum Ben Opkye Bile Girmıyodum Ama Çarım Ban Yemıs Sadece Bi Kere Girdim Ss Aldım CIktım Bu Kadar

yok bizimkiler aldıgımız retaillerde cıkan bi prüz nedeniyle banlandı....opk ya girenlere açmıyolar...
Kardeşim Banada bi Ss Hazırlyabilirsmin
len bizde aldık retail bizde mi yiyecez yoksaBig GrinBig Grin
Referans Adresler