Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Çarım Ban Yedi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Dun Ilk Defa Opk'ye Girdim Ss Almak Icın O Sırada Gm Geldı Ve Geldiği Gibi Cıktı Ve ÇARIM Ban Yedi Cok Mutluyum Cunku Opkdekılerın Hepsi Ban Yedi Ama 60 Lvllerin Hepsi Oyunda Bu Nasıl Bir Adalettir Adam 2 Gun Opkde Gm Geldı Bız banlandık Yuksek Lwler Ban Yememıs

Bunu Sızın Adaletinize Bırakıyorum
Geçmiş olsun.
Saol Krdsm Ama Bu Adalet Değilki Onemore Adlı şahıs kac Gundur Opkde O Ban Yemıyo Benım Çarımdan Ne ısıtyolar Adam 60 70 lwl Diye Sesını Cıkaramıyolar bizemı Cıkarıyolar
geçmiş olsun arkadaşım adalet arıyosan gm lerde arama bulamassın neden se herkese farklı davranıyolar k2 denen şahsiyet hiçbirşeyle doru düzgün ilgilenmiyor 6 adet video gönderdim ve hala hepsi duruyor bunun neresi adalet ama gel gelelım adam hıçbır illegal yola karışmamış ban yiyor adalet arıyosan biraz zor bulursun çünkü işlerine geldikleri gibi hareket ediyolar saygılar.
Haklısın Hayatımda ilk Defa Girdim Oda ss Almak Icın onemore opokdeydı Sabah Girdim Hesabım Kapatılmıs Diğer Çarla Girdim Onemore Oyunda Ve Bana Diyokı sen Salaksın Gm Geldimi Ben Oyundan Cıkıyorum Gittimi Giriyorum Diyo Kısılıksız Adam
bnmkide gitti 60 lvl xd
Bu oyunda adalet arama Ss.gif
Geçmis Olsun Kanka Benim charla Idare Et Big Grin Onuda Banlama Hea Dagatirim Big Grin
Ya hala işiniz gücünüz kendinizi savunmaktaç üstelik savunulcak hiç bir yönünüz yokken. Ya kardeşim sanane millet opk odasında kasılıyorsa ne demeye girip ss alcan. sen gm misin yada kimle problemin var. bırak gm kendi işini sende oyununu yap. bin defa uyardım burdan bu aralar gm lerin uğraştığüı ve yıldırmak istediği tek şey opk odasında kasılmanın engellenmesi. bırakın artık illegal kasılmayı. doğru dürüst oynayın oyununuzu. az önce de bir oyuna girdim rabona88 [color=#A9A9A9] açmış vall hacki skor 25/4 adama hackersin diorum adam hayır değilim dio. khalide ofisteyim ofis arkasınan sıkarak köşeden vuruo. üstelik bug yeride değil ss aldım ama koymayacam. gereği yok. bu lvl de hala hack kullanabiliyorsam yuh derim sana . artık biraz insan olmayı öğrenin üstüne alacaklar kendini bilio. ii oyunlar herkese...
Referans Adresler