Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Blackberry 7290
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar blackberry 7290 aldım oyun yukleyeceğim bulmadım bısey konuylaı lgılı bılgısı olan yazabılırmı ?
Telefonu bize biraz tanıtsana bende bi telefon alıcam ama kararsızım blackberry ve iphone arasında gidip gidip geliyorum..
İkisinide kullanıyorum şahsen blackberry yı daha çok sevdim Smile
ıphone tercıhımdır telefon baıyıyo artık
Ben iphone kullanıyorum. Bu sayfayı okuduktan sonra iphone da karar kıldım.

Restart, sanada yardımcı olucaksa eğer blackberry'nin tüm telefonlarına modelize edilmiş oyunlar aslında usb bağlantısı ile yüklenen java oyunlardır. USB ile cihazı PC'ye bağladıktan sonra Destop Manager programından Aplication Loader'ı açarak zip veya rarlı dosyaların içerisinde yer alan alx uzantılı dosyayı seçerek yükleme yapabilirsin.

Teşekkürler.
(05-03-2010 09:02 PM)enginiverson Yazılan: [ -> ]Ben iphone kullanıyorum. Bu sayfayı okuduktan sonra iphone da karar kıldım.

Restart, sanada yardımcı olucaksa eğer blackberry'nin tüm telefonlarına modelize edilmiş oyunlar aslında usb bağlantısı ile yüklenen java oyunlardır. USB ile cihazı PC'ye bağladıktan sonra Destop Manager programından Aplication Loader'ı açarak zip veya rarlı dosyaların içerisinde yer alan alx uzantılı dosyayı seçerek yükleme yapabilirsin.

Teşekkürler.
Fazla anlamam bu mevzulardan sıtede nflnmı ındırıyoruz su an usb ıle bağlı bılgısayara
Buraya tıkla ve dosyayı indir. Aplication Loader'ı aç, oradan indirdiğin rar veya zip biçimli dosyanın içinden uzantısı ".alx" olan dosyayı seç. Böylece oyunu telefonuna yükliyeceksin.
Saol kardeim işime yarıyacak gibi Smile
Link kırık çıktı bunun versiyonu 4.3 olması şartmı ?
Hayır en son sürümüde olur. Telefonun her halukarda uyumlu olucaktır.
-imdi bir tane indirdim açıcak dosya bulamadı bi zahmet uygun bi link bulsan :?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler