Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunun en berbat hali
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet başlıktada belirttiğim gibi oyun gelmiş geçmiş en berbat zamanlarını yaşıyor eski bir oyuncu olarak herhalini gördüm ama bu kadar kötü bir durumda görmemiştim.Bu durum hakketen midemi bulandırıyor bu durum yatışana kadar patch gelene kadar şahsım adına oyuna girmeme kararı aldım herkese iyi oyunlar.

TaTy

Her kelimesine katılıyorum.
atarlar bu hafta bir patch çok geç kaldılar
Dediğin gibi patch gelince düzelse keşke ama haklısın.. yatacak yerleri yok bu k2 şirketinin
Çok haklısın .
avrupadan arkadsım var dıyo burda 0 lag var + cok nadir ban yıyomus çar + her kelime katılıyorum
Ben Ayda Warrock'a 20€ veriyorum (yaklasik 35-40 tl).
Yani ne icin veriyorum bu parayi anlamiyorum, adam gibi oyun oynanmiyor, kim hack kim degil belli degil.
2 sene felan önce ne kadarda güzeldi oyun ne hack vardı ne birşey.
Özlüyorum o günleri.
War Rock tarihi boyunca hack eylemi hiçbir zaman bugün ki kadar itibar görmedi!

Eskiden hack yapan oyuncuların büyük kısmı 1 level düzeyindeyken, şimdi, Clan liderleri ve yüksek level premiumlu oyuncular bile rahatlıkla opk hack ve wall hack yapmaktadırlar.

War Rock oyununa gönül veren 'bir avuç' oyuncu, hacker ve küfürbazların gölgesi altında oyuna devam etmektedirler.

Forum sitelerine dahil olan güzide oyuncuların oyun esnasında ki sağduyulu davranışları ile bir nebze mutlu olabilmekteyiz.

Türk GM görevlendirilmediği sürece bu durumun değişmesi mümkün görünmemektedir.
(05-02-2010 09:03 PM)sehr-i Yazılan: [ -> ]avrupadan arkadsım var dıyo burda 0 lag var + cok nadir ban yıyomus çar + her kelime katılıyorum

lagla o serverların alakası yok. Türkiye serverında zaten lag yok ama internet cafeden girenler, ortak modem kullananlar ve kasti lag açanlarla ayrıca TTNet'ti vasatın altındaki internet sunucuları sebebiyle lag oluyor. Bunun oyunla alakası yok.

Hacke gelirsek yapabilecekleri şeyler kısıtlı.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler