Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hack/OPK kullanan player şikayet.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Link : http://img175.imageshack.us/g/screenshot038u.jpg/

Level sınırlaması yapmamalıyız bu iğrenç hack hakkında ama odadaki elemanlar yüksek olduğu için bizzat vurgu yaptım.

Bu arkadaşlar yaklaşık 5-6 saattir kasıyorlar. Hepsi de powerlevel yapıyorlar gördüğünüz üzere. SS 'leri buraya yüklüyorum ama ben yinede link verdim size.

Kimse oyunlara dahi almasın bu hilecileri. Bunların yüzünden oyun oynayamıyoruz gerek CQC gerek UO. Ticket 'da attım şimdi, banlanıp, akılları başlarına gelsin.

teşekkürler.
her gün böyle bu Smile
Powerlevel bölümüne de yazdım ama buraya da yazayım.

Link : http://img175.imageshack.us/g/screenshot038u.jpg/

Level sınırlaması yapmamalıyız bu iğrenç hack hakkında ama odadaki elemanlar yüksek olduğu için bizzat vurgu yaptım.

Bu arkadaşlar yaklaşık 5-6 saattir kasıyorlar. Hepsi de powerlevel yapıyorlar gördüğünüz üzere. SS 'leri buraya yüklüyorum ama ben yinede link verdim size.

Kimse oyunlara dahi almasın bu hilecileri. Bunların yüzünden oyun oynayamıyoruz gerek CQC gerek UO. Ticket 'da attım şimdi, banlanıp, akılları başlarına gelsin.

teşekkürler.
aynı konuyu 2. ye neden açtın Smile
Gine aynı konuyu mu actın acaba?
öyle şey mi olur ya. artık olmayacak. her birimiz destek çıkıp, uğraşsak kimse kalmayacak inanın arkadaşlar. bakın, ticket da attım. Siz de uğraşın 10 dakkanızı alıyor.

K2 Network

Sorunuz Başarıyla Gönderildi
Soru Referans # 100502-000405

Önümüzdeki bir iş günü içerisinde sorunuz e-posta yoluyla cevaplanacaktır.

Sorunuza ekstra bilgi eklemek veya iptal etmek istiyorsanız, bu sayfanın 'Bölümüm' kısmından yapabilirsiniz.
söylemekten dilimde tüy kalmadı video cekin k2 bunlara bakmıyor fazla
Şu keirgeyi banlasalar ne güzel olur ...
raki bile yapıyor 70 level salak, levelin 1 e düşse napacan acaba. hem de m134 retailli hesap o (ona arkadaş satmıştı ordan biliyorum retailini)

şunlar banlamıyor ki arkadaş!
Video ile alsan daha çok dikkate alırlar.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler