Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Burak KÖZLEMECİ -- DİRT 2--
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Rallye olan aşkım nedeniyle dirt2 tam bana göre bir oyun.DX10 da bitirdim.Laptop aldım HD5650 dx11 ekran kartı var.Bir de DX11 de bitircem.İyi seyiler beyfendibeyfendi

Facebook < =====
dirt 1 oynadım çok güzeldi. yaz gelsin 2'yide alacam =)
Dirt 2'yi indirmek nasip olmadı Smile G25 setimiz var bi dirt2'nin zevkini tadamadık Big Grin
(05-02-2010 11:23 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]dirt 1 oynadım çok güzeldi. yaz gelsin 2'yide alacam =)

Dirt 1 i bende oynadım.Tır bile vardı totos.gif. Ama bi gerçek var dirt 1 de rally cros ta daha hızlı seyrediyordu araba.Ama dirt 2 tamamen bi ekol şiddetle öneririm beyfendi

Turgay bu arda video yu da izle yok öle hemen yorum yazmak ARTİST
kaç gb bu oyunalr Big Grin
(05-02-2010 11:31 AM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]kaç gb bu oyunalr Big Grin
(05-02-2010 11:33 AM)İmpreza_WRX_STI Yazılan: [ -> ]
(05-02-2010 11:31 AM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]kaç gb bu oyunalr Big Grin

aman allahım Big Grin indirmeye kalksam 1 hafta sürer Big Grin
5 saat surer bunu ındırmek cd sını alalım daha ıyı Big Grin
kendini daha çok geliştirmen lazım , hep dağlara taşlara kayıyosun hiç yolda durmuyorsun.. Kaza oranın da yüksek oluyor ki yapıyorsun bazı yerlerde,Daha iyi olmalısın öyle tanıtmalısın kendini Smile
(05-02-2010 02:09 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]kendini daha çok geliştirmen lazım , hep dağlara taşlara kayıyosun hiç yolda durmuyorsun.. Kaza oranın da yüksek oluyor ki yapıyorsun bazı yerlerde,Daha iyi olmalısın öyle tanıtmalısın kendini Smile

BU video ilk çektiğim video.Hem o harita Malaysia.Oynamıyan bilmez oranıın çilesini.Yoldan çıkmak diyosunda rally de amaç süredir.İkinci videomu verdiğimde izlemeni öneririm beyfendi
Referans Adresler