Rallye olan aşkım nedeniyle dirt2 tam bana göre bir oyun.DX10 da bitirdim.Laptop aldım HD5650 dx11 ekran kartı var.Bir de DX11 de bitircem.İyi seyiler

Facebook < =====
dirt 1 oynadım çok güzeldi. yaz gelsin 2'yide alacam =)
Dirt 2'yi indirmek nasip olmadı

G25 setimiz var bi dirt2'nin zevkini tadamadık

(05-02-2010 11:23 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]dirt 1 oynadım çok güzeldi. yaz gelsin 2'yide alacam =)
Dirt 1 i bende oynadım.Tır bile vardı

. Ama bi gerçek var dirt 1 de rally cros ta daha hızlı seyrediyordu araba.Ama dirt 2 tamamen bi ekol şiddetle öneririm
Turgay bu arda video yu da izle yok öle hemen yorum yazmak

(05-02-2010 11:33 AM)İmpreza_WRX_STI Yazılan: [ -> ] (05-02-2010 11:31 AM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]kaç gb bu oyunalr 
aman allahım

indirmeye kalksam 1 hafta sürer

5 saat surer bunu ındırmek cd sını alalım daha ıyı

kendini daha çok geliştirmen lazım , hep dağlara taşlara kayıyosun hiç yolda durmuyorsun.. Kaza oranın da yüksek oluyor ki yapıyorsun bazı yerlerde,Daha iyi olmalısın öyle tanıtmalısın kendini

(05-02-2010 02:09 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]kendini daha çok geliştirmen lazım , hep dağlara taşlara kayıyosun hiç yolda durmuyorsun.. Kaza oranın da yüksek oluyor ki yapıyorsun bazı yerlerde,Daha iyi olmalısın öyle tanıtmalısın kendini 
BU video ilk çektiğim video.Hem o harita Malaysia.Oynamıyan bilmez oranıın çilesini.Yoldan çıkmak diyosunda rally de amaç süredir.İkinci videomu verdiğimde izlemeni öneririm