(05-02-2010 02:01 AM)VeBa Yazılan: [ -> ]Evet arkadaşlar Rap mi yoksa Rock mı dinliyorsunuz ? 
Böle saçma bir konu hayatımda görmedim-duymadım yahu senin kullağın hangisini daha yatkınsa yani seviyorsa diyim onu zaten seversin ama ben 2sinde dinlerim öle illa şudur demem.
Hayko Cepkin > Tarzı ? Alternatif Rock şarkılarını dinlemeden tipine bakarak ön yargılı davranmışsınızdır eminim.
Rock kafa sallamak değildir yani.Ben size müzik önereyim belki fikriniz değişir tabi dinlerseniz

.
Manga - Cevapsız Sorular (Tüm şarkılarını öneririm)
Hayko Cepkin - Ölüyorum (Tüm şarkılarını öneririm)
Aslı - Kırıp Döktüklerim
Metallica - Nothing Else Matters
Evanescence - My Immortal
Evanescence - Going Under
Apocalyptica - I Don't Care
Elleri kaldır Rap bi sanattır .
(05-02-2010 07:14 AM)-XO- Yazılan: [ -> ]Öyle bir kural mı var; rock dinlerken kafanızı sallamalısınız yoksa dinleyemezsiniz (:
Rock diyorum rap dinleyenler genellikle kişiliği bozuk kişilerdir bence şimdi hakaret olarak algılamayın ama.
ooouuuv, rock dinleyenlere ne demeli?
toplu kişilik bozukluğunu senin açından açacak olursak megolamanlıktan başka bir şey değil, eminim.
siz anca konser çıkışları attığınız haplarla biseksüel tavırlarla siyah giydiğiniz elbiselerinizle birbirinize kayarsınız, kesinlikle ve kesinlikle tüm rockçular böyle demiyorum.
toplu kişilik bozukluğu bizde, rockçulara nazaran hiç bir şey.
gelin gidelim ki, birde rock dinleyip kafamı sallayıp vs. vs. olayı var. bunlar apaçilerin terimidir. eğer onlara kulak asıp böyle bi' cevap veriyorsanız sizde bir apaçisiniz demektir.
ayar verirken dikkat et dostum, burda amacım ne huzuru bozmak ne de senin onurunu tüm forum üstünde kırmak. forumda senden ayarmatörler var, okey mi seksi?
Ben 19 yaşındayım ve 12-13 yaşımdan beri Rock/Metal müzik dinlerim...
Metallica, Skid Row, Iron Maiden ve bunun gibi birçok grubun şarkıları arşivimde fazlasıyla mevcut...Özellikle Metallica'nın hemen hemen her şarkısını bilirim...
Metal müzik dinlerken tüylerim diken diken oluyor, kendimi bu müzikte buluyorum... Kimseye zorla metal müzik yada rock müzik dinletemezsiniz...Bunu ya hissedersin yada hissetmezsin...Zorla kimse kimseye istemediği birşey yaptıramaz...
Rap müzik yapanlara ve dinleyenlere saygım var tabiki.. Sonuçta bir emek var ve belli bir hayran kitlesi var...Ama kimse rap dinleyenler dahil metal mzüiğe laf atamaz, saygısızlık yapamaz...Birşeyin içini dışını bilmeden yargısız infaz yapamazsınız...Tanrıya inanmaz onlar,ateisttir,satanisttir gibi saçma sapan şeyler dönüyor ortalıkta yıllardan beri...Bir müzik türü kimsenin dini düşüncelerini değiştiremez...Değiştirse bile kimse buna karışamaz...Biraz büyük düşünün...
Zevkler ve renkler tartışılmaz...
Beni uzaktan görseniz ''Bu mu metal dinliyor?''dersiniz...Çünkü bu müzik özentiliğe kapalıdır !! Özenti olanlarıda biliyorum işte onlara laf sokabilirsiniz...
(05-02-2010 04:05 PM)Massacre Yazılan: [ -> ] (05-02-2010 07:14 AM)-XO- Yazılan: [ -> ]Öyle bir kural mı var; rock dinlerken kafanızı sallamalısınız yoksa dinleyemezsiniz (:
Rock diyorum rap dinleyenler genellikle kişiliği bozuk kişilerdir bence şimdi hakaret olarak algılamayın ama.
ooouuuv, rock dinleyenlere ne demeli?
toplu kişilik bozukluğunu senin açından açacak olursak megolamanlıktan başka bir şey değil, eminim.
siz anca konser çıkışları attığınız haplarla biseksüel tavırlarla siyah giydiğiniz elbiselerinizle birbirinize kayarsınız, kesinlikle ve kesinlikle tüm rockçular böyle demiyorum.
toplu kişilik bozukluğu bizde, rockçulara nazaran hiç bir şey.
gelin gidelim ki, birde rock dinleyip kafamı sallayıp vs. vs. olayı var. bunlar apaçilerin terimidir. eğer onlara kulak asıp böyle bi' cevap veriyorsanız sizde bir apaçisiniz demektir.
ayar verirken dikkat et dostum, burda amacım ne huzuru bozmak ne de senin onurunu tüm forum üstünde kırmak. forumda senden ayarmatörler var, okey mi seksi?
Sana cevap veremem ne söylesem boş (:
(05-02-2010 04:38 PM)MetaLord Yazılan: [ -> ]Ben 19 yaşındayım ve 12-13 yaşımdan beri Rock/Metal müzik dinlerim...
Metallica, Skid Row, Iron Maiden ve bunun gibi birçok grubun şarkıları arşivimde fazlasıyla mevcut...Özellikle Metallica'nın hemen hemen her şarkısını bilirim...
Metal müzik dinlerken tüylerim diken diken oluyor, kendimi bu müzikte buluyorum... Kimseye zorla metal müzik yada rock müzik dinletemezsiniz...Bunu ya hissedersin yada hissetmezsin...Zorla kimse kimseye istemediği birşey yaptıramaz...
Rap müzik yapanlara ve dinleyenlere saygım var tabiki.. Sonuçta bir emek var ve belli bir hayran kitlesi var...Ama kimse rap dinleyenler dahil metal mzüiğe laf atamaz, saygısızlık yapamaz...Birşeyin içini dışını bilmeden yargısız infaz yapamazsınız...Tanrıya inanmaz onlar,ateisttir,satanisttir gibi saçma sapan şeyler dönüyor ortalıkta yıllardan beri...Bir müzik türü kimsenin dini düşüncelerini değiştiremez...Değiştirse bile kimse buna karışamaz...Biraz büyük düşünün...
Zevkler ve renkler tartışılmaz...
Beni uzaktan görseniz ''Bu mu metal dinliyor?''dersiniz...Çünkü bu müzik özentiliğe kapalıdır !! Özenti olanlarıda biliyorum işte onlara laf sokabilirsiniz...
yaptığın yoruma bakarsak sen nobrain tarzı müzik dinliyorsun;
http://www.youtube.com/watch?v=Ri1XGX3DO...re=related
Rap ve Rock Arasında Yapılan Kıyas Çok saçmadır.
Kaliteli Müziği Severim, Rap olsun; Rock olsun..