Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: dism4y BANNED
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar famas retailli charım'ı 6 gün kullanabildim ve BUMladı Big Grin

OPK ye dün girdim bi 12 lvl %30 dan %70 e atladım o kadar başka birşey de yapmadım neden banlandı bende bilmiyorum

OPK açmadım banlanıyım sadece lvl düşerdi diye biliyorum..
Yazık olmuş.Ama opkda kasarken sadece lwl düşmüyor.
artık ban yiyiyor opkye girenlerde geçmiş olsun yazık olmuş parana bende bu ban olaylarından sonra vazgeçtim retail işinden

TaTy

K2 ye attığım ticketların haddi hesabı yok.Gerisini sen düşün.
Şu ticketlerden bir tanede banada yazarmısın Famas retail kodu falanda var belki işe yarar..
(05-01-2010 10:16 PM)ɟηSηʎ Yazılan: [ -> ]Şu ticketlerden bir tanede banada yazarmısın Famas retail kodu falanda var belki işe yarar..

famas retail kodu olması bir şey ifade etmez. İllegal bir şey varsa zaten adamların boşuna zamanını almayın
Turgay zamanları çok onların da hiç uyarı falanda gelmedi lvl düşürürdüler 2.de banlarlardı ..
opk ya girmeyin diye defalarca uyarıyoruz. ama anlamıyorsunuz. üzüldüm adına. boşuna 130 tl aldığın preler ve emeğinde boşa gitti. ne diyelim geçmiş olsun..
(05-01-2010 10:11 PM)ɟηSηʎ Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar famas retailli charım'ı 6 gün kullanabildim ve BUMladı Big Grin

OPK ye dün girdim bi 12 lvl %30 dan %70 e atladım o kadar başka birşey de yapmadım neden banlandı bende bilmiyorum

OPK açmadım banlanıyım sadece lvl düşerdi diye biliyorum..

Burda kac defa uyarmaya calistik eskisi gibi lvl dusme yok artik.Yazik olmus ticket at belki biseler ola bilir..
valla istersen orda tesadufen ol sonucta opk odasina girmssin level kasiyorsun adamlar pesin hukum soylemisler girerseniz sonunuz husran olur artik sadece adminlerin online olmasi sorunu cozmuyor yeni program sayesinde kimin ffa odasinda kaldigini ve ne tur oynadiklarini log sekilde aliyorlarmis bir sey gorurlersede boyle bumlatiyorlar iste keske girmeseydin...
gitti 89 dolar
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler