Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Carnacta Bir Efsane Doğuyordu (Ko)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Bu Video Knight Online ile ilgili kuzenimin charıydı gerçek hayattaki değeri o zamana göre 2400 TL idi.Bir hainlik sonucu hesabını hacklediler.Elinde sadece hatıra bir video kaldı.

YouTube açılmıyorsa, buraya tıklamalısın.
yazık olmuş.
Yazık ya . İnsanların emeklerini böyle çalıyorlar . Öbür tarafta nasıl çıkacaklar Allah'ın karşısına merak ediyorum .
adamım
Valla combosu iyi pk sı iyi tek başına 1 partinin içine girip kapışması felaket ... eski zero gibi oynuyor gibi geldi bana . hacklenmesi kötü olmuş diyecek bişey yok .
Polise başvursaymış.
(05-01-2010 08:23 PM)l3ykolp4ci Yazılan: [ -> ]Valla combosu iyi pk sı iyi tek başına 1 partinin içine girip kapışması felaket ... eski zero gibi oynuyor gibi geldi bana . hacklenmesi kötü olmuş diyecek bişey yok .

Big Grin birde oynarken görücektin parmaklarını göremezsin Big Grin hangi skill nerde combo yaptığını anlamak imkansız Big Grin
geçmiş olsun ya cok kötü birşey sanki cebinden 3 BİN TL gidiyormuş gibi oluyor biliyorum
(05-01-2010 08:25 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Polise başvursaymış.

mümkün olsa yapardı Big Grin tam bilmiyorum ayrıntılı konuşmamıştım o kadar çok.
(05-01-2010 08:25 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Polise başvursaymış.

doğru , zamanında başvursaymış çok iyi olrudu
Video yok Ss.gifSs.gif ama yazık olmuş Knight Online hep öyledir Sultan clanı Edanadaki yabancıların Türkleri çekemediğinden ve GM lerde çekemediğinden banlıyorlar.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler