05-01-2010, 06:16 PM
Birbirine bağlanan uzun geceleri süsleyen warrock fırtınasının içerisinde kurulan dostluklarla temeli atılan bu web sitesi, ne yazık ki ben askere gelmeden çok kısa bir süre önce talihsiz bir kazaya kurban gitmiş ve bütün veritabanını kaybetmişti.
Tıpkı kurulduğu zaman ne kadar büyük bir camia olacağı baştan kestirilemeyen warrocktr (en başta sadece kendi klanımız için bir web sitesi olmasını amaçlıyorduk
) bu günde tekrar küllerinden doğmuş, 5000 üyeye yaklaşmış.
Vatani görevimi yapmak üzere şuanda Ankara'dayım. Sizlerden uzaktayım belki ama burada bu çevreden tanıştığım 10larca insanla sürekli olarak görüşüyorum. Başka şehirlerden, ülkelerden insanlar ziyaretime geliyor.
Başlıkta söylediğim gibi herşey masaldı bir zamanlar ama şimdi dostlukların yeşerdiği güzide bir ortam oluştu.
Bu isimi veren warrock, güzel muhabbetlerin kurulmasına aracıdır sadece. Çok önemli değildir aslında oyun. Muhabbetin bahanesidir.
Herkese çok teşekkürler. Uzak olsam da kalbim daima sizlerle.
Arkadaşlarınızı yönlendirin, güzel insanların birbirini tanımasına yardımcı olun...
Saygılar.
Tıpkı kurulduğu zaman ne kadar büyük bir camia olacağı baştan kestirilemeyen warrocktr (en başta sadece kendi klanımız için bir web sitesi olmasını amaçlıyorduk
) bu günde tekrar küllerinden doğmuş, 5000 üyeye yaklaşmış.Vatani görevimi yapmak üzere şuanda Ankara'dayım. Sizlerden uzaktayım belki ama burada bu çevreden tanıştığım 10larca insanla sürekli olarak görüşüyorum. Başka şehirlerden, ülkelerden insanlar ziyaretime geliyor.
Başlıkta söylediğim gibi herşey masaldı bir zamanlar ama şimdi dostlukların yeşerdiği güzide bir ortam oluştu.
Bu isimi veren warrock, güzel muhabbetlerin kurulmasına aracıdır sadece. Çok önemli değildir aslında oyun. Muhabbetin bahanesidir.
Herkese çok teşekkürler. Uzak olsam da kalbim daima sizlerle.
Arkadaşlarınızı yönlendirin, güzel insanların birbirini tanımasına yardımcı olun...
Saygılar.