Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İşte beklenen film!.. [KVP Filistin]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
İşte beklenen film!..

[Resim: 180120100856054264440_2.jpg]
Kurtlar Vadisi Filistin, 5 Kasım'da tüm dünyada vizyonda...

Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği ve Filistin’de yaşanan insanlık dramını konu alan Kurtlar Vadisi Filistin filminin gösterim tarihi belli oldu. Kurtlar Vadisi Filistin, 5 Kasım 2010’da tüm dünyada aynı anda vizyona girecek.
Biliyorum gitmicem.. Big Grin Bunu izliye izliye herkes çakma polat oldu..Millet kendini bişi zannedio şimdi..Ben ubun izlersem sadece yaptığı derin siyaset için izlerim..
Bırakın ya bizi arkamızdan vurmuş araplara bu kadar ilgiyi neden gösterirler anlamam...
(05-01-2010 04:52 PM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ]Biliyorum gitmicem.. Big Grin Bunu izliye izliye herkes çakma polat oldu..Millet kendini bişi zannedio şimdi..Ben ubun izlersem sadece yaptığı derin siyaset için izlerim..

Sende çakma polatlara famas ının namlusunu göster alperim...
(05-01-2010 04:52 PM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ]Biliyorum gitmicem.. Big Grin Bunu izliye izliye herkes çakma polat oldu..Millet kendini bişi zannedio şimdi..Ben ubun izlersem sadece yaptığı derin siyaset için izlerim..

çakma polat Big GrinBig Grin

filmdeki polat gerçekte var mı sanki Big Grin dizideki de çakma zaten Big Grin
bende gitmeyecem 1 sene içinde tv e düşer yada internete düştüğünde izlerim beyfendi
Sağol.

sana katılıyorum kardes...
(05-01-2010 04:56 PM)-XO- Yazılan: [ -> ]Bırakın ya bizi arkamızdan vurmuş araplara bu kadar ilgiyi neden gösterirler anlamam...

Dediğine filistin dışında katılıyorum.
Referans Adresler