Kurtlar Vadisi Filistin, 5 Kasım'da tüm dünyada vizyonda...
Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği ve Filistin’de yaşanan insanlık dramını konu alan Kurtlar Vadisi Filistin filminin gösterim tarihi belli oldu. Kurtlar Vadisi Filistin, 5 Kasım 2010’da tüm dünyada aynı anda vizyona girecek.
Biliyorum gitmicem.. Bunu izliye izliye herkes çakma polat oldu..Millet kendini bişi zannedio şimdi..Ben ubun izlersem sadece yaptığı derin siyaset için izlerim..
(05-01-2010 04:52 PM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ]Biliyorum gitmicem.. Bunu izliye izliye herkes çakma polat oldu..Millet kendini bişi zannedio şimdi..Ben ubun izlersem sadece yaptığı derin siyaset için izlerim..
(05-01-2010 04:52 PM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ]Biliyorum gitmicem.. Bunu izliye izliye herkes çakma polat oldu..Millet kendini bişi zannedio şimdi..Ben ubun izlersem sadece yaptığı derin siyaset için izlerim..
çakma polat
filmdeki polat gerçekte var mı sanki dizideki de çakma zaten