Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hangi kiti kullanıyorsunuz ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Benim kitim
- ump-45
- tracker
- rpg-7
- exp upgr
- mmn smg +
- v alt w
Map
- laguna
Oyun Modu
- rush yada squad rush
Kit Assault
M16A2
40MM GRENADE
M9-3
RED DOT
AM UPRG
V ALT

Map
Farketmez

Oyun Modu
Rush
Kit 1:
- SVU (Platinium)
- m1911 (Platinium)
- motion sensor
- mortar strike
- 12x optic zoom
- stopping power veren snip işaretli şey Big Grin
- damage artıran tank zımbırtısı Big Grin
Kit 2:
- M60 (Platinium)
- m1911 (Platinium)
- Defibrillator
- Medic box
- Red dot sight
- stopping power veren snip işaretli şey Big Grin
- damage arttıran tank zımbırtısı Big Grin
Map:
- Hepsi
Oyun Modu:
- Rush
Vehicles:
- T90 MBT (Platinium)
- Bakacha (Platinium)
- Tüm helicopterleri sürmek uzmanlık alanım..
Masallah alperin silahlar sirf plat Big Grin ben oynamiyorum ama crysis beklerim multiye Big Grin
(05-01-2010 11:12 AM)Rachor Yazılan: [ -> ]Masallah alperin silahlar sirf plat Big Grin ben oynamiyorum ama crysis beklerim multiye Big Grin

Heralde olum.. Big Grin Hepsiyle 1000'den fazla kill'im var amacım tüm silahları bronze yapıp her branştan bir silahı plat yapıp her branştan 2. plan silahını ise gold yapmak.. Big Grin
Kit 1

M60 (Platinium)

M1911

Şok aleti xd

med box

red dot

Marksman

birde araçlara 2.silahı takan bir item var ondan xd

Kit 2

M416

M1911

Red Dot

marksman

ammo box

MAP:Nelson bay

MOD:Rush (aslında rush maplerinin hepsini oynarım)
Hangi mod olursa olsun değişmeyen tek kitim "Magnum Ammo" dur, bunun dışında hemen hemen tüm varyasyonları kullanırım mod+harita+rakip üçlüsüne göre ama en favori silahlarımı söylemek gerekirse (MG36 LMG, GOL Sniper Magnum, M1911, AN-94 Abakan, AKS 74U, RPG, NEO-2000 Combat- 870 Combat)
Bu arada platinyumlarım ise (MG36 LMG, GOL Sniper Magnum, M1911, M3A3 Bradley, UAV, 40mm Granade) ile yaptım " next kill saymıyorlar Smile " ayrıca bir oyunda aynı kişiyi bıçaklama rekorum 12 "Jura Six" ve hepsi gümüş Smile
İstatistik linki: http://bfbcs.com/stats_pc/SharpShooter-TR "bir gün sonra güncelleniyor devamlı"
(05-02-2010 02:30 AM)Ferudun Yazılan: [ -> ]Hangi mod olursa olsun değişmeyen tek kitim "Magnum Ammo" dur, bunun dışında hemen hemen tüm varyasyonları kullanırım mod+harita+rakip üçlüsüne göre ama en favori silahlarımı söylemek gerekirse (MG36 LMG, GOL Sniper Magnum, M1911, AN-94 Abakan, AKS 74U, RPG, NEO-2000 Combat- 870 Combat)
Bu arada platinyumlarım ise (MG36 LMG, GOL Sniper Magnum, M1911, M3A3 Bradley, UAV, 40mm Granade) ile yaptım " next kill saymıyorlar Smile " ayrıca bir oyunda aynı kişiyi bıçaklama rekorum 12 "Jura Six" ve hepsi gümüş Smile
İstatistik linki: http://bfbcs.com/stats_pc/SharpShooter-TR "bir gün sonra güncelleniyor devamlı"

Bıçaklananlar arasında bende varım aaa ne zaman oldu bu Big Grin
Referans Adresler