Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Buraya kadarmış...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
öncelikle belirtmek isterimki artık aranızda bulunamayacağım oyunu bırakıyorum bir kaç kişisel sebeplerden dolayı.forumdada aktif olmaycağım artık bu sebeple modluğumu aldırdım.(Memo seviyorum seni)
zaten bi yerde bitirmek gerekiyor değilmi ?
çok güzel arkadaşlıklar edindim hepsini özlerim belki bilmiyorum hayat gösterecek.
Neyse uzatmıyım daha fazla herkes hakkını helal etsin
Saygılar barış.beyfendi
pek bi ilişkimiz olmadı ama gine de hakkım varsa helal olsun,Umarım hayatta da çoğu oyunda kazandığın gibi kazanırsın..
Kendine iyi bak Barış kardeşim Benimde Canım sıkılıyor artık oyundan ya iyice cıvıdı bir yandan hack bir yandan lag oyunda zevk bırakmadı.
Sende bir yerde haklıydın bırakmada diyemedim hakkını helal et yolun açık olsun Smile
Helal olsun Hakkımız Krdsm Eğer Çarını sAtmak Istersen Konusalım Krdsm
üçünüzede teşekkür ederim furkan kardeşim o kızı bana ayarla Big Grin ( imzadaki.)
MSn oldugu sürece lema problema Big Grin
Hacı Arkada Mezarlık Var Big Grin ayıp Be SmileSmile

TaTy

(04-30-2010 09:26 PM)Barış Yazılan: [ -> ]üçünüzede teşekkür ederim furkan kardeşim o kızı bana ayarla Big Grin ( imzadaki.)

SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
abi fazla söze gerek yok diyim iyi geceler
(04-30-2010 09:26 PM)Barış Yazılan: [ -> ]üçünüzede teşekkür ederim furkan kardeşim o kızı bana ayarla Big Grin ( imzadaki.)

Eski çıktığım tel no verimmi. Big Grin ama önce sen ver. Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler