Arkadaşlar 7 gündür marien 10 kill oynuyorum 8/8 ve dun gırdıgımde hesabınız kapatıldı yazısını gordum bu konuda bırı tıcket hazırlaya bilirmi ?
saçma sapan işlerden herkez banlanıyor bende banlandım hala açtıramadım ne oldu hiç anlamadım verdiği ticket cevapları her zamanki gibi otomatil yeni bir cevap vermezlerki her zamanki gibi sen bizim poliçelerimize karşı geldin ne demekse anlamadım

Artık FFA oynayamıyoruz arkadaş
FFA oynayın ama sürekli oynamayın bu power level a giriyor aşırıya kaçmayın sizde =)
Benim bu güne kadar ne charım çalındı nede banlandım nasıl beceriyorsunuz hiç anlamıyorum
geçmiş olsun
ayrıca hesabın power leveldan kapanmaz 1 lw a düşürürler başka bir neden den dolayı banlanmışsın.
Çok açık savaş = Power Level böyle bir saçmalık olabilirmi ya
Madem yasak niye kaldırmıyorlar?
(04-30-2010 03:34 PM)Barış Yazılan: [ -> ]FFA oynayın ama sürekli oynamayın bu power level a giriyor aşırıya kaçmayın sizde =)
Benim bu güne kadar ne charım çalındı nede banlandım nasıl beceriyorsunuz hiç anlamıyorum
geçmiş olsun
ayrıca hesabın power leveldan kapanmaz 1 lw a düşürürler başka bir neden den dolayı banlanmışsın.
Artık 1 lvl dalgası yok , direk ban..
(04-30-2010 04:18 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Madem yasak niye kaldırmıyorlar?
Evet . Ban yesinler diye mi koymuşlar bu türü

Yasak seyi neden yapıyorsunuz bunu yapan cok arkadaşlarına şifrelerini veriyorlar hack açıyor onlar k2 ye sonra ticket atıyorlar charım calındı diye yasak olan seyi yapmayın sonra kendinizi savunmayın..!
Eğer charına premium yüklediysen ve ESN kodun duruyorsa charın kolaylıkla açılabilir...