Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: YGS Hakkında ...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar puanım hakkında herhangi bir yorum yapmayacağım sadece şunu söyleyebilirim gerçekten kötü bir puanım var ve sayısalcıyım...

Az önce bir arkadaşımla konuştum ve eleman ağlıyordu.Kaydırma yapmış ve hemen hemen 130 puan eksik çıkmış beklediğinden...

Bunlar bizden öncede yaşanılan şeylerdi, bizlerde yaşıyoruz ve bizden sonraki kurbanlarda yaşayacaklardır...Bu sınav hayatın sonu değil... Burası Türkiye unutmayın! Nerde, karşınıza ne çıkacağı hiç belli olmuyor..
Allah herkese istediği hayatı versin diyorum...Herşeyin hayırlısı...

Bunları neden söylüyorum çünkü ben ve benim gibi bir çok arkadaşım var moralinizi sakın bozmayın...

SAYGILAR
aynen dostum sağolasın Smile
Hayatın sonu değil takmayın bu kadar kafanıza...Üzüldüm yine de bütün YGS kaplanları adına...
(04-30-2010 02:55 PM)kral2424 Yazılan: [ -> ]Hayatın sonu değil takmayın bu kadar kafanıza...Üzüldüm yine de bütün YGS kaplanları adına...

katılıyorum.
Kazanamayanlara deneyim oluyor işte , o heycanı 2. kez daha az veya hiç yaşamicaklar daha iyi yaparlar..
zaten MEB bakanı , YÖK başkanı dedi kaldıracaz sınav sistemini felan hadi hayırlısı
Valla arkadaşlar kaydırma yapma ve kötü puan yapma bahane bunlar hele kötü puan yapanlar çalışsalardı oyun basında bir seyler olmuyor üzelme diyorsun ama hayatının en büyük şansını kaybetti ! 1 sene boşa gitcek !
(04-30-2010 04:27 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]zaten MEB bakanı , YÖK başkanı dedi kaldıracaz sınav sistemini felan hadi hayırlısı

95 senesinden beri söyleniyor o kardeşim. adamım
Seneye bir daha girsin alt tarafı bir şanssızlık..
Referans Adresler