Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu sefer yakaladım.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler bunada yeterli değil derseniz olmaz ama . zaten 8lik odaydı. hepimiz öldük. Adamın level 38 sanırım. Yazık ya.

akyelss34
Bak bu sefer olmuş. ama nyankiesin dediği gibi. video olmadan adamlar dikkate almıo...
Sağ üstteki haritaya bakarsanız anlarsınız hack olduğunu 2 tane head shot görünüyor. Ama hiç headshot yok. Yada onlar ölenlerin yerini mi gösteriyo yada head shola bir ilgisi varmı yokmu bilmiyorum :İD
(04-30-2010 01:36 PM)Ege-TR Yazılan: [ -> ]Sağ üstteki haritaya bakarsanız anlarsınız hack olduğunu 2 tane head shot görünüyor. Ama hiç headshot yok. Yada onlar ölenlerin yerini mi gösteriyo yada head shola bir ilgisi varmı yokmu bilmiyorum :İD

bakmana gerek yok oraya süreye bak sadece yeterli raund başladıktan 14 saniye 4 kişiyi bombalaması imkansız demekki opk Big Grin adminlerde böyle inceleseler güzel olucak bence.
Sonunda ya Big Grin sağolunbeyfendi
(04-30-2010 01:34 PM)psikoiz Yazılan: [ -> ]Bak bu sefer olmuş. ama nyankiesin dediği gibi. video olmadan adamlar dikkate almıo...

video programım olmadığı için alamıyorum. SS'le idare ederiz inşallah Big Grin

SametKARA

Oyunun İçine Ettiler REsmen Ya.
itin kokusu heryerden gecer ama banlanmaz malesef
Yukardaki haritada herkes yanyana bu bile bir kanıt bence?Seniye olsun adama edilen küfürler olsun bunlarda ayrı tartışma konusu....
Bence de bir kanıt ama video alın hackler için.Videolar daha dikate alınıyor.
artık video gerekiyor ss ile ilglenmiyor adamlar. bilgin için sağol.
Referans Adresler