Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: di3forgot Yazıklar olsun OPK HACK SS !!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Evet arkadaşlar lwlinden utanmadan gelmiş bizim odamızda opk açmış sinir oldum bugun kaçıncı opk ..
[Resim: xlgxzd.png]
yazıklar olsun....
ss de opk göremedim ben ?
(04-30-2010 04:20 AM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]ss de opk göremedim ben ?

odaya ilk girdiğinde opk actı , ss alıcaz dedikten bu şekile döndü ..
bu ss ile hiçbir şey kanıtlayamassın opk diyemem ben bu şahsa
Farkettiysen dogma yerlerinde öldük s4lavat başka biyerde öbür arkadaş başka biyerde adam direk öldürüyo
(04-30-2010 12:21 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]bu ss ile hiçbir şey kanıtlayamassın opk diyemem ben bu şahsa

justic ile ffa kasıyorduk .. legal olarak .. +31 lvl gold preli bu arkadas geldi .. adam çok iyi playerdı .. biz dogar dogmaz vurdu .. ve adam normaldi .. aslında bizim zorumuza gitti bu durum , ondan iftira atıyoruz .. senin mantıgına göre senaryo buysa devam et .. ama adam hack ve ssden ne anlasıldıgı yada kimin ne deyip demedigi umrumda değil .. dünde bu adam estergon +31 odasına girdi ve herkes gördü ne mal oldugunu .. kanıttan cok insanları bilinçlendirme için konulmuş bir ss dir .. saygılar ...
Herşeye bu gözle bakarsanız Ss.gif biz adamı odaya almayın insanlar bilinçlensin diye koyuyoruz ..
Ben hack olduğunu anlayabiliyorum . Ölüm yerlerine haritadan bakabilirsin MESELA !
Referans Adresler