Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: blocked
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
evet benim bir kaç arkadaşımdada oldu acaba geçici bişeymidir..
Arkadasımın 57 lwl charı da banlandı Ss.gif Neden oldu acaba bir yanlıslık felan mı var?
beyler gamerfirst/warrock sitesinde ticket nerden atılıyr?
Evet kapanmış Opk odasında falan yakalanmış olabilirsin çünkü demin G1-Admin-Rage oyundaydı.
(04-29-2010 09:51 PM)melih52 Yazılan: [ -> ]Arkadasımın 57 lwl charı da banlandı Ss.gif Neden oldu acaba bir yanlıslık felan mı var?
Arkadaşın kim simurg4nk4 mı? O'sa hep OPK odalarında Big Grin
beyler blocked ile banned ayrı gibi. blocked de char bir daha açılmaz mı?
(04-29-2010 10:07 PM)Ege-TR Yazılan: [ -> ]Evet kapanmış Opk odasında falan yakalanmış olabilirsin çünkü demin G1-Admin-Rage oyundaydı.
(04-29-2010 09:51 PM)melih52 Yazılan: [ -> ]Arkadasımın 57 lwl charı da banlandı Ss.gif Neden oldu acaba bir yanlıslık felan mı var?
Arkadaşın kim simurg4nk4 mı? O'sa hep OPK odalarında Big Grin

onunla lider3494
arkadaşlar benim yeni açtığım hiç oyuna girmedim charda ban yedi daha lwl 1 di böyle saçmalık mı olur kesin bi yanlışlık war
(04-29-2010 10:31 PM)cmmddmm Yazılan: [ -> ]arkadaşlar benim yeni açtığım hiç oyuna girmedim charda ban yedi daha lwl 1 di böyle saçmalık mı olur kesin bi yanlışlık war

CİDDİMİSİN?
evet ne kadar charım varsa hepsi gitmiş bu işte bir yanlışlık var dediğim gibi daha oyuna bile girmediğim char ban yemiş ve bu charların birbiriyle alakası yok hepsinin hesapları farklı
sirf simurg4nk4 ve lider degilki 0nereis 0urforce tjfre4kz daha kactane 50 60+ banlar var xd
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler