Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ss'ler konussun =) #2
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: thumb_837465938.jpg]
[Resim: thumb_286920581.jpg]

[Resim: thumb_955427134.jpg]

Resimler orjinal wr klasorundendir..ticket atabilecek arkadaslar yaparsa seviniririm..ben sadece foruma koyuyorum ss'leri bilginize..

SametKARA

Sen Böyle Dakika da Bir Konu Açarsan Görüntü Kirliliği Olur Bir Kerede 10 Ss Koyabiliyorsun Bence 1 Kerede Koysan Daha Mantıklı Olur
Açtığın konulara hiç bakmıyorsun galiba ? Yorumları filan bi incelesen
(04-29-2010 12:32 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Sen Böyle Dakika da Bir Konu Açarsan Görüntü Kirliliği Olur Bir Kerede 10 Ss Koyabiliyorsun Bence 1 Kerede Koysan Daha Mantıklı Olur

tmm dogrudur abicim..oyle yapıyım bundan sonra.. =)
(04-29-2010 12:35 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Açtığın konulara hiç bakmıyorsun galiba ? Yorumları filan bi incelesen

senin derdin ne benle ??
vay guzel cıkmısım.
(04-29-2010 12:36 PM)Detectiv3 Yazılan: [ -> ]
(04-29-2010 12:32 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Sen Böyle Dakika da Bir Konu Açarsan Görüntü Kirliliği Olur Bir Kerede 10 Ss Koyabiliyorsun Bence 1 Kerede Koysan Daha Mantıklı Olur

tmm dogrudur abicim..oyle yapıyım bundan sonra.. =)
(04-29-2010 12:35 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Açtığın konulara hiç bakmıyorsun galiba ? Yorumları filan bi incelesen

senin derdin ne benle ??

Düzgün konuşalım arkadaşlar. fatalblow haklı . rütbre almak için ayrı ayrı yapıyorsun. bu yüzden görüntü kirliliğinden ceza alabilirsin..
Yavaştan kasılıyosun bu arada . %50 di 60 olmuş . Resmen sende kasılıyorsun Smile
Bak opk odalarına karışmayın.En azından hackler gidip orda kasıyor ki senin yada benim odama gelmelerinden iyidir.Ama sırf senin için tıcket attım çünkü sende kasıyorsun dersini alda gör 1 lv olarak.
Referans Adresler