Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Napmalıyım.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar ben Netlimitsiz tarifesindeyim.1 MBitten 8 MBite kadar olan bir tarife ( 8 MBite hiç çıkamadık Big Grin ).İnternet hızımı sabitleştirmek istediğimde santraliniz bu hızı destekliyor diyorlar ama ben santrali arayıp 4Mbit veya 2Mbit yaptırıyorum hızımı bir problem çıkmıyor ama TTnet hızımı düşüyor.15 GB'yide aşmıyorum.Arayıp sorduğumda kopma problemi yaşıyorsunuz diyorlar..Ne yapmalıyım şimdi Net4Limitsize geçersem problem çıkar mı ?

TaTy

Bulunduğun bölge ,bina,kablo çeşidi ve santralin 8 mbiti desteklemiyor demektir.
Desteklemediği zaman TTNet müşteri temsilcisi 8 mbit verse bile senin hattın bunu kaldıramayacağından kopmalar olur.Ve bağlı bulunduğun mahalle santrali hızını otomatik olarak düşürür.1-2-3-4-5 verir .Belli olmaz. Bende 8 mbite kadar sınırsız tarifedeyim ama bana verilen 2 mbit.

Nasıl yükseltirsin peki ? :

Bağlı bulunduğun santral,mahalle santrali değişirse yenilenirse veya sen fibeoptik altyapı ile yapılmış bir eve,siteye taşınırsan o zaman 8 mbitde verir 10 da veriri 20 de verir.

Bakır kablonun desteklediği maximum hız 4-5 mbittir.Haberin olsun.
Ama fiberoptik (cat türü) 100 mbite kadar destekler.
Süper açıklayıcı bir cevap Mehmet'ten Big Grin
Sağolasın.
Bu konu ile ilgili ana başlıkta ben bir konu açacağım. Kesinlikle 8 mb ta çıkartmayın. devamlı olarak kopmalar yaşarsınız..
biz turkler isimiz zoooooor Smile)

millet almis basini 100mb cikiyor bizimkiler 8mb ha cikti cikacak
Referans Adresler